Ulica J. Kráľa-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Marek Urban 27. mája 2021

Dobry deň. Prosím vás začnite konečne kosiť tak ako sa má. Všade je metrová tráva, hanba mesta, primátorky a všetkých vás co tam sedíte. Na to sa už skutočne nedá pozerat. A žiadne výhovorky ze pršalo neakceptujem. Sa choďte pozrieť do miest ako Ziar, Ružomberok, Nové mesto. Vykostené krásne mesta ktoré sme pred pár rokmi zatracovali ze ake diery.

28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí TSMPD.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
25. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosenie mestských trávnatých pozemkov v meste Prievidza o celkovej rozlohe 192ha (sídlisko Píly, Stred a Mladež, Dlhá ul., Čierne mesto, Žabník, Zapotôčky, Necpaly a Kopanice) začalo dňa 26.4.2021 na sídlisku Píly (od ul. Murgaša).
Klimatické podmienky s mesiaci apríl – máj , daždivé počasie a podmočený terén komplikovali výjazd kosačiek do terénu, čo spôsobilo sklz v harmonograme kosenia. Následne teplé vlhké počasie spôsobilo enormný nárast trávy. Vzhľadom k uvedenému sme museli pristúpiť ku koseniu trávy so zberom trávy do zberných košov čim sa kosenie spomaľuje.

Momentálne sme zahájili druhú kosbu na sídlisku Píly a ďalej budeme pokračovať v ostatných lokalitách v zmysle harmonogramu : Stred a Mladež, Dlhá ul., Čierne mesto, Žabník, Zapotôčky, Necpaly a Kopanice.

Za pochopenie a trpezlivosť ďakujeme

Mgr. Katarína Pavličková

TSMPD s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania