Čiary na parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Na take pekne nove parkoviska sa hodia ciary aby ludia vedeli ako sa parkuje, a meska policia moze vyberat za arogantne statie.

13. október 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto Prievidza v spolupráci so spoločnosťou Správa majetku mesta Prievidza momentálne realizuje vodorovné dopravné značenie parkovacích stojísk na sídlisku Necpaly.

Pre mestskú časť Nové mesto bol taktiež spracovaný projekt odstavných stojísk. K ich vyznačeniu dôjde podľa finančných možností a poveternostných vplyvov ešte v roku 2014 poprípade na jar roku 2015 po ukončení zimne údržby.


Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
05. október 2015

Martin PD

Jar máme preč ,leto je preč ,je tu jeseň 2015 a čiary ešte stále nemáme a šoférov ktorý nevedia parkovať je neúrekom. Dožijeme sa poriadku?
22. október 2015

Odpoveď samosprávy

Projektová dokumentácie tykajúca sa vodorovného dopravného značenia je od 23.9.2015 na odsúhlasení a v súčasnosti čakáme na vydanie určenia trvalého dopravného značenia. Ako náhle nám príde kladené stanovisko a bude nám vydané určenie TDZ, pristúpime k samotnej realizácií VDZ. V prípade, že by poveternostné podmienky neumožnili dokončiť celú plánovanú realizáciu VDZ, budeme plynule pokračovať v jarných mesiacoch roku 2016.



Roman Bartoš
Vedúci prevádzky parkovísk
26. október 2015

...

Vypracovanie a schválenie projektovej dokumentácie na vyznačenie parkovacích miest sa náročnosťou vyrovná minimálne projektu tunela Višňové. Takže v žiadnom prípade nejde o diletantstvo príslušných pracovníkov, ktorí na projekte určite pracovali celé mesiace od rána do večera a pravidelne urgujú ODI.
11. december 2019

Likaj

Čiary na parkovanie boli vyznačené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania