Výťahové dvere - podchod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. januára 2015

Výťahové dvere na výťahu v pochode pre chodcov, ktoré vyúsťujú na námestie, sú nastavené tak nešťastne, že sa začnú zatvárať, ak nikto dverami neprejde približne do 0,7 sekundy.

Pokiaľ práve z výťahu nevystupujú siamské dvojičky, prípadne sa ľudia vo výťahu nedržia pri vystupovaní za ruky, tak sa im začnú dvere zatvárať rovno pred nosom.

Kedy bude dverový mechanizmus nastavený tak, aby sa dvere zatvárali normálne ? Výťah na opačnej strane podchodu pritom funguje normálne.

Na obidvoch výťahoch je podľa zvuku pri zatváraní dverí jasne počuť, že premazanie mechanizmu sa robilo naposledy zrejme ešte pri výrobe výťahu. Budú dverové mechanizmy konečne premazané ?

05. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, za nahlásenie podnetu ďakujeme.
Správu a údržbu predmetného výťahu ako aj podchodu zabezpečuje mestská spoločnosť Správa majetku mesta Prievidza (SMMP) Popisované problémy preveríme a v prípade opodstatnenosti odstránime. O výsledku ako aj ďalšom postupe vás budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
13. január 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet obdržaný prostredníctvom “odkazu pre starostu“, týkajúci sa výťahových dverí v podchode na ul. Matice slovenskej, bol nahlásený na dispečing spol. Schindler na vybavenie. Uvedená spoločnosť zabezpečuje opravy a servis výťahov v podchode.

Šovčík - SMMP
19. január 2015

Odpoveď samosprávy

Na zaklade Vasho dopytu, bolo nastavene zatvaranie dveri vytahov v podchode Prievidza na maximalny mozny cas a to 9 sekund po stlaceni volby, resp. prerusenia luca v mieste fotozavory.
Nastavenie dlhsieho casu po ukonceni nastupu a vystupu, navoleni volby u tychto zariadeni s jednolucovou fotobunkou nie je technicky mozne.
Pokial sa prerusi luc fotobunky, ktory je umiestneny cca vo vyske kolien, vytah automaticky zatvori dvere do 9 sekund.


Viera Kasmanová / Service leader

Schindler výťahy a eskalátory a.s. | EI
Kragujevská 4 | 010 01 Žilina, Slovakia
http://www.schindler.sk
07. marec 2016

Anonymný užívateľ

Nastavenie výťahových dverí na strane námestia je znova nefunkčné - dvere sa zatvárajú po necelej sekunde. Kedy budú dvere nastavené ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania