Promenáda áut v Mestskom parku na starom sídlisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
František Šiller 17. februára 2015

Na chodníku pred "novým golfom" chýba dopravná značka zákaz vjazdu s doplnkovým označením "okrem zásobovania v čase od ...do..." Takmer denne prechádzam po tomto chodníku a vždy sa musím uhýbať autám, ktoré si neuvedomujú, že na tomto chodníku nemajú čo robiť! A to nehovorím o parkovaní na tráve a otáčaní sa na trávniku, ktorý je potom rozoraný ako na poli. V tomto mieste je hlavne počas dňa zvýšený pohyb chodcov, veď je to park a autá tu nemajú čo robiť!

18. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za zaslanie podnetu.
Uvedenú situáciu preberieme priamo s ODI. O ďalšom postupe Vás budeme informovať. Treba však poukázať, že najmä pri porušení dopravných predpisov je potrebné privolať dopravnú alebo mestskú políciu. Privolanie polície je efektívnejší spôsob riešenia dopravných priestupkov.


Michal Ďureje
hovorca mesta
07. marec 2015

štefan

Myslím si že by bola aj vhodná kamera nad priechod pre chodcov v blízkosti , čo by zachytávala detské ihrisko a aj golf a tam keby mestský policajti tak pilne pokutovali by to bolo naozaj prospešné. V poslednej dobe je to pravidlom že pod stromom na tráve pravidelne parkuje nejaké auto. Keďže Prievidza v poslednom čase renovuje park na oddychovú zónu, tak takéto veci ako označiť aspoň zákazovou značkou tento chodník by mala byt samozrejmosť!
25. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Na miestnom šetrení bolo odsúhlasené doplnenie zvislého dopravného značenia č. B3 –„Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel” s dodatkovou tabuľkou č. E12 – „OKREM ZÁSOBOVANIA”, ktoré bude doplnené v nasledujúcom období.

Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad
26. marec 2015

Jano

Aj tak si všetci, ktorí tam jazdia a parkujú, vyrobia ceduľu "Zásobovanie" a budú tam stáť opäť. A tým pádom im nikto nič nemôže.
26. apríl 2015

Milan

Privolat policiu nie je mozne, ked auta neporusili zakon, kedze tam nie je znacka a dostatok miesta na chodniku p.Dureje.
12. január 2016

František Šiller

V marci roku 2015 bola odpoveď samosprávy nasledovná: "Na miestnom šetrení bolo odsúhlasené doplnenie zvislého dopravného značenia č. B3 –„Zákaz vjazdu všetkých motorových vozidiel” s dodatkovou tabuľkou č. E12 – „OKREM ZÁSOBOVANIA”, ktoré bude doplnené v nasledujúcom období." Zabudli ale napísať, kedy je nasledujúce obdobie. Dnes ja január 2016, čiže takmer už rok po od odsúhlasenia a značka nikde. Smutné.
02. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri vjazde do parku z Riečnej ulice bola umiestnená značka B 1 - zákaz vjazdu všetkých vozidiel (v oboch smeroch) s dodatkovou tabuľou s textom „VJAZD POVOLENÝ VOZIDLÁM PRE ZÁSOBOVANIE AREÁLU MINIGOLFU“.

Ing. Ján Dolhý
Referent pre dopravu
02. marec 2020

František Šiller

Wau! Po viac ako 5 - slovom piatich! rokoch prišla odpoveď. Klobúk dole!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania