Futbal v ofsajde

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
gabriela 26. marca 2015

Nový druh športu na Necpalskom sídlisku? Ako sa dávajú góly do takto postavených bránok to asi 9 ročnému synovi ťažko vysvetlím.Je pekné že budujete nové byty ,ale myslite prosím pri tom aj na deti a tých ktorých šport ešte baví . Ďakujem

26. marec 2015

...

Za takéto vyslovene nebezpečné "oplotenie" staveniska by mal dostať stavebník mastnú pokutu ! Avšak ako vieme, príslušné orgány si takéto malichernosti zásadne nevšímajú.
26. marec 2015

...

Myslim,ze by bolo dobre tie branky niekde umiestnit a bolo by dobre ich aj oplotit,aby ako uvadzate v dalsom prispevku nehrali deti futbal na ho.nach domacich milacikov.A potom sa cudujeme ze sport na SK je tam kde je, ked nemaju deti ani kde kopnut do lopty.Som zvedavy na odpoved samospravy.
27. marec 2015

vigoo

...verejne dostupné športoviská, futbalové ihriská, basketbalové koše, ihriská na volejbal, upravené bežecké dráhy, stredové tyče na siete pre nohejbal, volejbal, tenis...videl to už niekto v Prievidzi mimo areál nejakej školy ? A bezplatne ?...kam všetky zmizli ? Ja osobne viem o dvoch takých miestach...keď si chce partia mladých ľudí spestriť život športom, musia si prenajať telocvičňu,tak ako to robíme aj my. Ale čo ostáva deckám bez peňazí ? HLAVNE ŽE PRIEVIDZA MÁ NOVÚ HERŇU, KASÍNO OPROTI TESCU !!!!! VEĽKÁ VĎAKA !!!!
27. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme na hlásenie podnetu.
Predmetné ihrisko je na ploche, na ktorej sa počíta so zástavbou a to podľa územného plánu mesta. Ihrisko bude vybudované vedľa uvedenej lokality. Rád by som dal do pozornosti zoznam všetkých športovísk v meste Prievidza. Mapu nájdete TU: http://www.prievidza.sk/obyvatel/sport/

Michal Ďureje
hovorca mesta
27. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet sme už riešili so spoločnosťou TO-MY-STAV s.r.o., ktorá realizuje výstavbu bytového domu. Spoločnosť osadí bránky na voľnú zelenú plochu.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mestský úrad
30. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Bránky boli osadené. Podnet vyriešený

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. apríl 2015

TOMAS

no konkretne toto a ine veci nevyriesi nikto hlavne tato politika a suvislosti s firmou a majitelom firmy to je na totalku .
03. apríl 2015

Anton

Ani by som nepovedal pán Ďureje, že je problém vyriešený. Boli ste sa pozrieť? Ihrisko je osadené medzi stromy, vzácne jedličky alebo je to jedno? Plánujete s ich výrubom? A ako to bude z letiacimi loptami oproti oknám blízko brány. Celé je to zle...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania