Výtlky na Veľkonecpalskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 27. júla 2015

Načo boli na Veľkonecpalskej ceste značkovacím sprejom označené výtlky, keď sa s nimi aj tak nič nerobilo ? Miest ako na fotografii je na ceste neúrekom, značkovací sprej je už prakticky neviditeľný, takže išlo o úplne zbytočnú robotu. A takýchto ciest je v Prievidzi určite viac.

Pravá ruka v TSMPD evidentne nevie čo robí ľavá, avšak takýto diletantizmus nie je v Prievidzi nič nezvyčajné.

Budú výtlky znova označené a následne opravené alebo iba bolo potrebné minúť značkovacie spreje pred skončením ich záručnej doby ?!

04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Na fotografii sú vyznačené výtlky. Vyznačovanie zabezpečovala mestská spol. TSMPD avšak výtlky sa neopravili v naplánovanom termíne. Spoločnosť ktorá dodáva obaľovaciu zmez má pokazený systém výroby obaľovacej asfaltovej zmesi. Výtlky opravené budú ihneď po dodaní potrebných technológií.
Máme za to, že vyznačenie nepredstavuje žiadnu prekážku tak pre chodcov ako aj vodičov áut.

Michal Ďureje
hovorca mesta
07. august 2015

Odpoveď samosprávy

- Opravy výtlkov na celej Veľkonecpalskej ulici bolo naplánované na mesiac júl, avšak z objektívnych dôvodov nemohlo dôjsť k samotnej realizácií opráv. Termín opráv sa posúva na mesiac august. Vyznačenie lokálnych porúch značkovacím sprayom slúži na označenie poruchy, aby sa vedel určiť nielen rozsah opráv, ale aj ich finančné vyčíslenie (výmer).

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania