Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Miro 29. októbra 2015

Kedy budú opravené výtlky na Vinohradníckej ulici ? Výtlky sa na tejto ulici neopravovali minimálne 2 roky a už by bolo skutočne načase dať cestu aspoň trochu do poriadku. Začína byť mimoriadne otravné, že na výtlky musia upozorňovať občania, inak sa ich opravy spravidla vôbec nedočkajú.

30. október 2015

vigoo vigoo

....takých miest je strašne veľa...hlavné cesty, vedľajšie cesty, príjazdy na parkoviská, parkoviská samotné...napr. hlavná cesta okolo mestského cintorína v smere od Kopaníc do mesta...betónová zmes vymlátená, jazda dole je slalom medzi dierami. Železničné priecestie pri stanici pripomína tankondrom, rovnako príjazdová komunikácia ku nemu, samé vlny. Ul. Energetikov je skôr trasa do pretekov o železného muža ako cesta...o meste nech prehovoria ľudia, ktorí tam žijú, no myslím, že zoznam bude hoooodne dlhý.
30. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Miro, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Nie je pravdou, že výtlky na tejto ceste neboli opravované dva roky. Výtlky boli opravované na tejto ceste aj v máji tohto roka.
Opravy výtlkov zabezpečujeme tak, aby bola zabezpečená zjazdnosť a bezpečnosť komunikácie. Opravy v súvislom povrchu sme vykonávali na tých cestách, ktoré už nebolo možné opravovať lokálne, resp. boli v horšom stave ako je Ul. Vinohradnícka, či Záhradnícka.



Michal Ďureje
hovorca mesta
18. november 2015

Miro

Výtlkové peklo znova prepuklo, teda sa začalo s masívnou "opravou" výtlkov betónvou zmesou. V piatok boli takto "opravené" výtlky na Záhradníckej ulici, avšak znova sa nepodarilo zaplátať tých niekoľko výtlkov na susediacej Vinohradníckej ulici.

Máme ešte rok-dva počkať a dúfať, že raz sa to podarí ?!
03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Mestská spol. TSMPD zabezpečila zjazdnosť na predmetnej vozovke. V tomto smere viac robiť nebudeme, povrch vozovky je pokrytí liatym asfaltom, takže akékoľvek opravy ďalších výtlkov by boli neefektívne.

Roman Bartoš
Vedúci prevádzky parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania