Výtlky - Snežienková ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 30. novembra 2015

Vozovka na prakticky celej Snežienkovej ulici (od križovatky s ulicou Na záhumní po ul. Clementisa) je v zúfalom stave. Na celom úseku sa nachádza množstvo širokých a hlbokých priečnych trhlín cez celú šírku vozovky a veľké množstvo výtlkov.

Kedy sa opravia aspoň najväčšie priečne trhliny a hlavne veľké poškodenia vozovky (na fotke) na mieste odsunu jazdného pruhu ?

03. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí mestská spol. TSMPD.

Michal Ďureje
hovorca mesta
11. december 2015

Odpoveď samosprávy

Na predmetnej komunikácií v súčasnosti zabezpečuje spoločnosť TSMPD s.r.o. zjazdnosť. Komplexnejšie opravy lokálnych porúch sú z pohľadu financií neefektívne z toho dôvodu bola komunikácia navrhnutá do zoznamu kompletných opráv povrchu. V prípade priaznivých poveternostných podmienok bude zabezpečená v najhorších častiach nevyhnutnú opravu lokálnych porúch, tak aby bola zabezpečená zjazdnosť komunikácie.



Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
15. december 2015

Peter

Nebolo by od veci keby sa tento nezmyselný spomalovač pri rekonštrukcií úplne zrušil. V zime to spôsobuje iba komplikácie nielen autám ale aj MHD.
29. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Komunikácia bola uvedená do zjazdného stavu, komunikácia je navrhnutá na komplexnú opravy krytu vozovky. Opravy výtlkov zabezpečovala mestská spol. TSMPD.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestných komunikácii a správy parkovísk
06. máj 2016

Slavomír Molnár

Rozpadnutá robota a neporiadok

Na Snežienkovej ulici od Kopaníc smerom dole boli opravované výtlky. Približne po mesiaci sa výtlky rozpadajú. Vrcholom je vyhodený odpad zo starých výtlkov do lesa za strom.
20. október 2017

Aneta

Výtlky na Snežienkovej ulici

Prosím Vás kedy sa chystáte opraviť cestu na Snežienkovej ulici? Bola som prekvapená,že minuly týždeň mesto opravovalo výtlky na Koncovej ulici (viď posledna foto),čo je slepa ulica a okrem pár majiteľov domov po tejto ceste žiadne autá nechodia. Myslela som,že na opravu Snezienkovej ulice nie sú peniaze a preto ma prekvapilo,že ste opravovali slepú ulicu. Snežienková ulica je už od jari doslova neprejazdná bez toho,aby ste nevbehli do jamy. Žiaľ chodím po nej každý deň, už polroka je v dezolatnom stave a musela som si dať opraviť auto v hodnote 100€. Je možné od mesta tieto peniaze vymáhať? Naozaj ma veľmi pohoršilo,že prioritou bola oprava slepej ulice. Kto a ako vyberá priority kam pôjdu peniaze na opravu našich ciest?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania