Terénne úpravy po rozkopávke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. mája 2013

Po poslednej rozkopávke na Starom sídlisku - ul. Sama Chalupku/Štefánika to vypadá takto. Rozryté, kopy zeminy, neupravená tráva, kopec kameňov po oboch stranách jednosmeriek a aj v strede. Na prvom obrázku je za smetiakom aj starý, hrdzavý stožiar využívaný v minulosti na značky.

15. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Ide o rozkopávku. Príslušný zamestnanec MsÚ dostal za úlohu vyriešiť tento podnet – navrátenie rozkopávky do pôvodného stavu.

M. Ďureje
15. máj 2013

Martin B.

Je mozne odstranit aj ten stary hrdzavi stlp za smetiakom, ktory uz nesluzi na nic?
28. máj 2013

John Deere

Dobrý deň, chcem ešte dodať, že na tých jednosmerkách sú ešte aj také vysoké žlté stĺpy čo slúžili na vešanie vianočnej výzdoby, teraz sa dáva iný typ a tie stĺpy su zbytožné, daju sa ľahko odstraniť lebo su len priskrutkovane v asfalte, keby sa dali preč by to vyzerala jednosmerna ulica omnoho krajšie, ďakujem
04. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Na Ul. M. R. Štefánika – investorovi spoločnosti SPP, a. s., vzhľadom na nedodržanie termínu uskutočnenia do mája 2013, bola zaslaná výzva na realizáciu konečných úprav terénu. Obhliadkou v teréne v mesiaci jún bolo zistené, že došlo len k čiastočnej náprave a investor bol vyzvaný na dôkladnejšiu úpravu plôch s prípadným výsevom trávnatého semena v jesennom období, ak priebeh počasia nedovolí výsev ihneď.

Beata Drozdová
referent životného prostredia
11. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

V lokalite na konci Ul. M. R. Štefánika investor spoločnosť SPP, a. s. v rámci rekonštrukcie plynovodov v meste realizoval 2 rozkopávky verejnej zelene. Vzhľadom na to, že išlo o miesto, kde na prvú rozkopávku nadväzovala ďalšia etapa rozkopávkových prác, trávnatá plocha bola znovu rozkopaná. Úprava terénu bola uskutočnená na konci roku 2013 s termínom konečnej úpravy do zodpovedajúceho stavu v máji 2014. Po zápisničnom prevzatí plôch budú ďalšie prípadné poklesy terénu alebo dosev trávnika realizovaný v záručnej dobe.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mestský úrad
11. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Rozkopávka bola upravená.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania