Budova Materskej školy - Necpaly

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Michal 06. decembra 2017

V budove bývalej materskej školy v Necpaloch sa v poslednom čase usídlili rôzne osoby, pohybujú sa tam bezdomovci a asociáli a zakladajú oheň vo vnútri budovy.
Hlavne v tomto chladnom období odtiaľ často stúpa čierny dym ...
Nového majiteľa tento problém zjavne netrápi a polícia nemá záujem riešiť problém. Denne tadiaľto chodia deti do neďalekej školy.
Budeme čakať kým sa tam nejakému dieťaťu niečo stane, alebo to budeme riešiť?

06. december 2017

Albert Chuťka

Tak to vyzerá,keď niekto dostane do daru a nevie si vážiť!?
07. december 2017

Albert Chuťka

Podobný prípad ako bývalá škôlka bane Cígeľ za poštou na Bojnickej ceste!? Toto takýto hazard si môžeme dovoliť,keď nám hrozí,že nebudeme o pár rokov mať kde umiestniť dôchodcov, ktorý budú potrebovať opateru celý deň!? Zodpovední,je načase dať rozum do hrsti a rozmýšľať!?
07. december 2017

vigoo vigoo

zodpovední nebudú rozmýšľať, pokiaľ z toho nebude osobný prospech...prípadne "body do volieb"
07. december 2017

Albert Chuťka

To je na tom to najsmutnejšie!?
08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Predmetná budova bola odpredaná súkromnému majiteľovi. Upovedomíme majiteľa objektu s daným podnetom. Mestskú políciu požiadame o zvýšenú hliadkovú činnosť v lokalite pri existujúcej základnej a materskej škole.

Michal Ďureje, hovorca mesta
09. február 2021

Michaela

Malonecpalská ulica-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Dobrý deň, areal starej skolky v necpaloch a jeho okolie je v hroznom stave. Vsade odpadky, flase, sklo... V budove starej skolky na poschodi sa stretava mladez a popijaju tam alkohol.
Budem mesto riesit tento problem?
09. február 2021

Albert Chuťka

Takéto Vaše riešenie ma nepotešilo, toto nie je starosť o zverený majetok! Ľahko je majetok mesta predať, aby nebolo treba sa oň starať!?
03. marec 2021

Albert Chuťka

Dobrý deň,pri tejto príležitpsti spoločnej konverzácii chcem pripomenúť, že na ulici Ľ. Ondrejova sa zametalo naposledy v apríli minulého roku a okrem hluku 24 hod. denne pribudol prach z komunikácie po lísti a posypoveho materiálu. Nie je tam kontrolovaná premávka vo dne aj v noci, kedy si motoristi skúšajú výkon a hlučnosť svojho tátoša hlavne u štvorkoliek a motoriek. Bolo by vhodné obmedziť rýchlosť na 30 po celej ulici a kontrolovať! Treba si uvedomiť, že je to už hlavný ťah od Novák cez Opatovce n,Nitrou smerom na MT,ŽI a ostatné smery. Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom
Albert Chúťka, predseda SVB Z-25, Ľ. Ondrejova 21

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania