Nebezpečný kanál

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
789 14. mája 2018

Dobrý deň, už dlhšiu dobu tu je problém s týmto kanálom, dnes 14.5.2018 nám tu opravili výtlky ak sa to tak dá nazvať a tento kanál si nikto z kompetentných nevšíma aj keď tu už bol niekoľko krát odfotený...
Čakáme až kým sa nejaké auto alebo nebodaj človek prepadne?

Ďakujem za skorú nápravu...

16. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Stanovisko zabezpečí odd. výstavby.

S pozdravom

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
16. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stav, resp. kryt vozovky na Vnútornej ulici zodpovedá svojmu veku a opotrebeniu. Taktiež nie je možné inak iba s Vami súhlasiť, že je potrebná komplexnejšia výmena krytu vozovky, poprípade jej rekonštrukcia. Každopádne Vnútorná ulica bola dňa 14. 5. 2018 uvedená do zjazdného stavu. Na ulici neboli realizované žiadne definitívne opravy, bola z dôvodu existujúceho stavu komunikácie zabezpečená operatívne už spomínaná zjazdnosť. “Šachta/kanál“ ktorý sa nachádza na Vnútornej ulici nie je súčasťou odvodnenia komunikácie a v súčasnosti identifikujeme vlastníka. Do toho času uvedieme šachtu/kanál do bezpečného stavu. Po zidentifikovaní vlastníka sa určí ďalší postup.

S pozdravom


Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk
24. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe miestneho šetrenia bolo zistené, že šachta je nefunkčná, z toho dôvodu bola zasypaná. V jej hornej časti bol vytvorená betónová platňa, na ktorú sme položili asfalt. Predmetná komunikácia, resp. ulica bola uvedená do zjazdného stavu.


Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania