Rušenie nočného kľudu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Lucia Nemethova 13. júna 2018

Dobrý deň rada by som sa informovala ohľadom prevádzky na Svätoplukovej ul. 26 oproti A klubu nakoľko nerešpektuje otváracie hodiny a už niekoľko krát sme riešili rušenie nočného kľudu.. Z pani majiteľkou sme to už riešili osobne niekoľko krát po dobrom na koľko mame ročne dieťa... A opäť to porušila, ľudia aj hodinu po záverečnej sedia na terase.. Viete ma prosím vás informovať nakoľko majiteľ priestoru kde je krčma je náš sused a radi by sme mali dobre vztahy

15. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Požiadame MsP o častejšie hliadky v danom okolí vo večerných hodinách.

Na základe informácii z Vášho podnetu je evidentne okrem Občianskeho zákonníka porušené aj VZN č. 117/2011 o pravidlách času predaja v obchode a času prevádzky služieb na území mesta Prievidza - so špecifikáciou ulíc podľa funkčného územia v znení Doplnkov č. 1 až č. 4.

V takomto prípade by bolo najlepšie v čase porušenia, zavolať hliadku mestskej polície, ktorá je oprávnená k riešeniu v zmysle dostupných prostriedkov.


Natália Svítková
referent pre podnety obyvateľov
13. máj 2019

majo

Svätoplukova ulica-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

chcem vedieť do kedy budeme znášať rušenie nočného pokoja pri kultúrnom dome. zo strany polikliniky. Je paitok 00: 35 ráno a tam sa veselo vyhrava a vyspevuje na gitarach. kde sú hliadky...či sa čaká az tam niekto nabehne a stane sa nešťastie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania