Ciglianska cesta-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Ján Dzejsi 03. februára 2019

Dobry den,chcem sa spytat, ci sa planuje zhotovenie chodnika pre chodcov na Ciglianskej ceste smerom od byvaleho masokombinatu na Sebedrazie.
Z prilozenych fotografii je zrejme ,ze chodci skutocne nemaju po velkej casti tohto useku kde ist ,len po ceste a radsej nekomentujem foto matky s kocikom.
Vysoka miera stretu chodcov s automobilom je aj za znizenej viditelnosti,kedze vacsina z nich nema reflexne prvky.
Preto navrhujem rozdat spoluobcanom byvajucich na ubytovniach po celej trase cesty zmienene reflexne prvky a zvysit tak aj ich bezpecnost.
Dakujem

04. február 2019

Tomáš

súhlasím ....
08. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí odbor výstavby MsÚ.
Kto? Odbor výstavby MsÚ

Michal Ďureje - hovorca mesta

14. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výstavba chodníka pri ceste III. triedy v správe SSC TSK nie je v pláne mesta.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
09. júl 2020

Mária K.

Suhlasim. Chodci vo velkom ohrozuju nielen svoju bezpecnost. V noci su skoro neviditelni a zbadate ich na poslednu chvilu, kedze ani osvetlenie sa v tejto casti mesta nenachadza.
Cast Vlcie kuty sa rozrasta a preto by tento chodnik pomohol nielen obyvatelom Ciglianskej cesty, ale aj desiatkam rodinnych domov, nachadzajucich sa v mestskej casti Vlcie kuty. Taktiez by ulahcil denno-denne cesty soferom, smerujucim z a do Prievidze, Sebedrazia, Kosa a Cigla.
Dakujeme.
15. september 2020

Peter Hofierka

Dobrý deň.
Plánuje sa už dorobiť osvetlenie a chodník na Ciglianskej ceste? V novembri 2019 to ešte nebolo. Ale máme rok 2020 a tá potreba či požiadavka je stále oprávnená.
Chodieva tam veľa ľudí + pribúda IBV v časti Vlčie Kuty. Ešte aj čo sa týka MHD by sa patrilo aby jazdila na Vlčie Kúty. Bude tam zavedená?
Ďakujem
16. september 2020

Mária K.

V plnej miere suhlasim s Petrom. Urcite sa treba touto poziadavkou zaoberat vcas a nie az vtedy, ked sa stane nejaky vazny problem. IBV Vlcie Kuty je uz plnohodnotnou stvrtou, v ktorej bude pribudat stale viac a viac obyvatelov a stale viac a viac malych deti, ktore budu chodit do skoly.
Chodnik, osvetlenie a MHD, to su urcite priority, ktore by pomohli tejto casti mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania