"Krásavec" v Necpaloch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Pavel 17. novembra 2013

Denne prechádza množstvo ľudí z Necpalského sídliska do práce na autobusovú zástavku ,do školy, do lekárne atď..............cez tento "krásny " podchod ktorý je hlavne v nočných hodinách obzvlášť nebezpečný a strašidelný .
Nezaslúžia si ľudia žijúci v tejto lokalite lepšie bezpečie. Ďakujem.

18. november 2013

k

Podchod je v pohode,ale ten park pri golfovom ihr.to bol horor hlavne na jesen,v zime.Tma ,bezdomovc.trava po pas to vypadalo ako v pralese.chvala bohu ,ze sa tam prav.kosi a je tam obnovene jazierko.Je tam viac zivota.
19. november 2013

Odpoveď samosprávy

Zrejme ide o súkromný objekt. Riešenie podnetu potom bude závisieť od obyvateľov konkrétneho bytového domu .Túto informáciu musíme ešte preveriť.

Michal Ďureje
hovorca mesta
20. november 2013

Odkazprestarostu.sk

Dobrý večer,

príspevky od užívateľov necpalan a necpalan1 boli dnes zmazané, keďže znevažovali prispievateľa tohto podnetu.

Rešpektujte prosím fakt, že každý človek prikladá prioritu rôznym veciam. Každého, kto pošle podnet, si vážime. Lebo namiesto toho, aby sa sťažoval na gauči pred televízorom, dá si aspoň minimálnu námahu, napíše a odfotí, čo mu prekáža a pošle na Odkazprestarostu.sk, kde má šancu niečo zmeniť.

Jakub Kmeť
22. november 2013

Odpoveď samosprávy

Tento bytový dom nie je vo vlastníctve mesta. Pokiaľ ide o zvýšenie bezpečnosti, môžeme sa zamerať na intenzívnejší monitoring zo strany mestskej polície. MsP monitoruje celé mesto, no nemôže byť vždy a všade. Veľmi by sme preto ocenili hlásenie porušovania poriadku v tomto problémovom podchode - operatívne tam MSP vie poslať hliadku a situáciu riešiť. Podnety môžu byť anonymné. Na tento monitoring môžete vyzvať aj susedov.

Ak by sme sa rozhodli inštalovať kamerový systém práve v tejto lokalite musíme povedať, že celý projekt stojí na peniazoch. Nemáme dostatok finančných prostriedkov na kamerový systém v lokalitách škôl alebo detských ihrísk. Návrh na osadenie kamery v tejto lokalite si mestská polícia zaznačila medzi požiadavky. Samozrejme, ak by ste ako spoločenstvo vlastníkov bytov chceli osadiť kameru na vlastné náklady, s jej napojením na pult centrálnej ochrany by nebol žiadny problém.
V prípade osvetlenia sa spojíme s mestskou spoločnosťou UNIPA a zistíme možnosti umiestnenia osvetlenia v lokalite podchodu.


Alojz Vlčko
vedúci kancelária primátorky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania