Gorazdovo nábrežie-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený

Dobrý deň. V prvom rade chcem pochváliť kompetentných, ktorí sa postarali o začatie čistenia koryta rieky Handlovka od náletových drevín. Vyčistené miesta vyzerajú naozaj dobre a snáď ani nemusím písať, že by sa to zišlo takto vyčistiť až po koniec Dlhej ulice. Čo má však najviac zarazilo je to, že na brehu pri moste ostal niekoľko metrový úsek nevyčistený a to v strede už vyčistenej plochy. Plus je tam veľká kopa bahna vybágrovaná z okolitych brehov. Viem, že limit na vývoz tohto odpadu bol vopred určený, ale to naozaj takto ostane ??? Tých pár metrov už nemohli pracovníci vyčistiť nech to je ucelene a pekne ? Teraz to v takomto stave ostane koľko? Rok, 5 rokov alebo 10? Byt mestom tak sa hanbím, že pár metrov nedokončím, nech to je aj na mimoriadne náklady mesta.

16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zodpovedný za uvedené práce je Slovenský vodohospodársky podnik, š.p., OZ Piešťany. Podľa našich informácií sú práce naďalej vykonané. Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenský vodohospodársky podnik, š.p., OZ Piešťany ako správcu povodia hornej Nitry o riešenie situácie.
29. júl 2021

Milan

Neaktuálne. Treba uzavrieť podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania