Ulica stavbárov-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Olga Turcelova 18. novembra 2019

Doslo k svojvolnemu presunutiu kontajnerov na odpad pre bytovy dom ul. Lucna 151 (vchody 33-35-37-39). Tento dom mal kontajnery na odvoz komunalneho a triedeneho odpadu na ul. Sportova vedla hlavnej cesty na vyhradenom mieste (vid. foto). Tieto boli svojvolne presunute ku kuntajnerom bytoveho domu na ul. Stavbarov 55 (vchody 5-7-9-11). Obyvatelia bytoveho domu Stavbarov 55 nesuhlasia s umiestnenim tychto kontajnerov pri ich bytovom dome. Ziadame o presunutie kontajnerov na povodne miesto. Dakujeme.

18. november 2019

Juraj Pretschner

Ulica stavbárov-Verejný poriadok-iné

Pri dome na ul.Stavbárov 55 je 12 velkoobjemových kontajnerov na odpad. Polovica z nich (6) bola asi pred týždňom z neznámych dôvodov premiestnená od susedného domu na Športovej ulici (ani pracovníci zabezpečujúci odvoz smetí nevedeli príčinu).
Pri našom dome ( ul. Stavbárov 55) sa tak zmenšil počet miest na parkovanie min. o 2. Voľný priestor po kontajneroch pri dome č.39 na Športovej ulici je na parkovanie využívaný.
20. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie životného prostredia.
Kto? Oddelenie životného prostredia
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
22. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nádoby sú na pôvodnom mieste a v okolí nádob je poriadok. Obyvatelia bytového domu boli upozornení, že nádoby na komunálny odpad a vytriedené zložky komunálneho odpadu sa nemôžu presúvať.

Ing. Zuzana Iliašová
referent pre komunálne odpadové hospodárstvo
22. november 2019

Olga Turcelova

Dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania