Snežienkova ulica-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Eugen 20. januára 2020

Rád by som upozornil na priesak spodnej vody(pod pizzeriou Stefany), ktorá následne preteká cez chodník a v zimnom období vytvára nebezpečie úrazu pošmyknutím sa. Možno by bola vhodná drenáž a priepusť popod chodník na jeho spodnú stranu.

21. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
problém pritekajúcich povrchových vôd budeme riešiť v spolupráci so zástupcami spoločnosti STVPS, a.s., v ktorej správe sú zariadenia v predmetnej oblasti. Na základe obhliadky preveria stav tesnosti zariadení. Podľa výsledku šetrenia sa určí spôsob technického riešenia odvedenia. Uvedený typ prác je však možné realizovať za priaznivých poveternostných podmienok. Úsek chodníka budeme monitorovať a zabezpečovať jeho schodnosť so správcom miestnych komunikácií a chodníkov - Technickými službami mesta Prievidza s.r.o.
Kedy? jar 2020

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
24. január 2020

Lukáš Zeleník

Chodník je v danom stave od realizácie. Myslím, že problémom nebude zariadenia STVPS, ale nezabezpečené odvodnenie povrchových vôd z priľahlých pozemkov.
28. január 2020

Dada

Mimochodom dole týmto chodníkom sa nachádzajú schody, nebolo by možné spraviť tam aj čosi pre maminy s kočiarom? Akože fakt zle sa tadiaľ ide ked mam kočiar vytlačiť po schodoch hore a nieto ešte dole. Je to jediná skratka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania