Chýbajúci smetný kôš pri rozhladni

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Martin B 04. apríla 2014

Kedysi tam bol smetný koš a určite tam bol menší neporiadok. Je to krásne miesto a je škoda aby bolo takto špinavé keby tam bol smetný koš tak by som to pozbieral aj ja.

04. apríl 2014

Martin B

Koš - preklep
04. apríl 2014

kakuzo

Peter Novak prekvapujes ma aky maš zmysel pre poriadok.Ano smetny koš tam chyba a neboj zakratko tam bude odpad.koš.Ale keby som bol na tvojom mieste tak namiesto fotenia smeti by som isiel domov pre 2-3 igel.tašky a za 10minut by tam bol poriadok.Neda mne napisat ze ,niektori nasi spoluobčania sa unich prejav.zmysel pre poriadok od aprila 2013.Prajem pekny den Novak Peter Novak.
04. apríl 2014

Martin B

Ďakujem za inšpiráciu zajtra je jarné upratovanie tak pôjdem upratovať, pevne verím že sa tam stretneme.
04. apríl 2014

Dusan

Kakuzo myslim ze o tom je tato stranka upozornit na nejaky problem ktory niekomu prekaza a da sa vyriesir.
04. apríl 2014

kakuzo

Ano mas pravdu Dušan ,ale niektori ludia tu upozornuju,fotia a poriadok v meste je im ukradnuty.Peter Novak mozno sa tam stretneme,ale zabudol si napisat ,ze ta krasna oddychova zona okrem neporiadku-smeti ,nema dreveny stol to si si asi nevšimol.
07. apríl 2014

Martin B

Smeti som vyzbieral stôl nechávam na Vás.
07. apríl 2014

kakuzo

Nie som majitelom toho stola .O jeho opravu musiš poziadat niekoho ineho
07. apríl 2014

Martin B

Tak prečo si sťažuješ??? Mne stačí že tam je poriadok.
07. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. V tejto chvíli neviem určiť, či ide o mestský alebo o súkromný pozemok. V prípade ak ide o súkromný pozemok vyzveme vlastníka na nápravu a úpravu okolia. V prípade, že ide o mestský pozemok vykonáme nápravu súčasného stavu.
O ďalšom postupe vás budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
07. apríl 2014

kakuzo

kakuzo-ja sa nestazujem pan Novak,ale vy ste prv upozornili ,ze tam nie odpad.koš.Poriadok je dobra vec,ale sediet na lavičkach a bez stola sa mne zda trošku divne.Co ak si ludia budu chciet tam polozit jedlo,malinovku,to budu jest ako pri švedsk.stoloch v stoji alebo si posadaju dookola na zem ako moslimovia.Pan Novak ukončime tuto trapnu debatu ak mate čas tak ten stol opravte budu vam všetci ludia s Prievidze vdačni.Vopred dakujem
11. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v uvedenej lokalite mesto Prievidza nevlastní žiadne pozemky. Avšak vlastníkov pozemkov v danej lokalite je niekoľko (Povodie váhu Piešťany, alebo Horský komposesorát) Na to, aby sme presne určili, kto presne je vlastníkom tejto parcely, potrebujeme špecifikovať bližšie danú lokalitu. Prosím špecifikujte danú lokalitu, až na základe ďalších informácií budeme vedieť oboznámiť vlastníka s daným podnetom.

Michal Ďureje
hovorca mesta
11. apríl 2014

Martin B

Ale však to je pri výhladni v lesoparku.
11. apríl 2014

kakuzo

a čo ked je to pri vyhladni v lesoparku,tam stol netreba
15. apríl 2014

Martin B

To som napísal samospráve tý chceli došpecifikovť kde to je.
27. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Občianska iniciatíva ešte v roku 2014 zabezpečila úplnú rekonštrukcie rozhľadne v lesoparku, vymenili sme stoly a lavice za nové, zabezpečili vyčistenie tejto lokality, odstránili náletové dreviny a odpadky. Priebežne zabezpečujeme aj ďalšie čistenie tejto lokality.
Žiaľ, aj tu platí, že nemáme problém poriadok urobiť, ale obyvatelia nášho mesta majú problém poriadok udržať.

Žiaľ, do tejto lokality nie je možné umiestniť kôš na odpadky, nakoľko je situovaná v prostredí, kde sa žiadne mechanizmy nedostanú a vznikol by dosť vážny problém zabezpečiť plynulý odvoz odpadkov. Preto musíme iba vplývať na návštevníkov rozhľadne, aby si svoje odpadky zobrali späť so sebou a zahodili ich do najbližšieho koša na odpadky, ktorý je pri reštaurácií.

S pozdravom

Michal Dobiaš

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.