Zlý rozhľad na križovatku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Jozef B 19. mája 2014

Dobry den. chcel by som upozornit na zhorsenu situaciu ktora je pravidelne pri fitness centre na Tolsteho v Prievidzi v case zvysenej navstevnosti fitneka (cca okolo 15 tej do vecera). Ked vychadzaju auta z parkoviska medzi panelakmi za fitneskom nieje vobec vidiet auta ktore idu po hlavnej a clovek musi opatrne vystrkovat predok auta aby nieco videl a modli sa aby ho niekto netrafil ..mnoho krat sa tam uz stala skoro aj nehoda...naposledy podobna ako pri solarku o dve ulice vyssie... je jasne ze parkovisk je malo, ale stacilo by keby sa osadilo zrkadlo oproti vyjazdu z parkoviska a situacia by sa zlepsila...bolo by to najlepsie a mozno aj najlacnejsie riesenie. Dakujem

19. máj 2014

Zdenko

...preco mesto schvalilo stavbu bez vybudovania parkovacej plochy? alebo si mysleli, ze tie 4 miesta co su pred fitkom budu postacovat?
21. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za zaslanie podnetu.
Daný podnet preverí referentka dopravy spolu s Okresným dopravným inšpektorátom. O ďalšom postupe ako aj prípadnom riešení podnetu vás budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
21. máj 2014

Anton

Prosil by som pekne aby nejaká referentka preverila aj pravidelné vyhadzovanie odpadkov zo spomínanej budovy do kontajnerov na separovaný a zmiešaný odpad vedľa žltého činžiaka neďaleko.
06. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Odpoveď na otázku z diskusie k téme odpadky:
Nádoby pre zmesový komunálny odpad v blízkosti uvedenej prevádzky sú kapacitne postačujúce na ukladanie komunálneho odpadu pre prevádzku, podnikajúci subjekt bol upozornený na povinnosť likvidácie odpadu na vlastné náklady pri odpade vznikajúcom pri bezprostrednom výkone činnosti tvoriacej predmet podnikania.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
10. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Na základe podnetu prijatého prostredníctvom oficiálneho portálu mesta Prievidza, bolo vykonané miestne šetrenie za účasti Okresného dopravného inšpektorátu, ktorým sa zistilo nasledovné:
Na Ul. L. N. Tolstého (výjazd vedľa fitnes centra) je potrebné smerom doprava vyznačiť na miestnej komunikácií žltú čiaru V12b. Majiteľovi vybudovaných parkovacích plôch pri fitnes centre bude zaslaná výzva na zrušenie 1 parkovacieho miesta, alebo osadenie dopravného zrkadla, ktoré by zabezpečilo rozhľad pri vychádzaní na Ul. L.N. Tolstého. Do doby vyriešenia situácie je možné problém riešiť privolaním MsP.


Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad
16. jún 2014

Dušan

Ja by som chcel poukázať na ten istý prípad o 20 metrov ďalej pri vychádzaní z Ul.A.Bednára na ul. Tolstého z ľavej strany bránia vo výhľade zaparkované autá ktoré stoja oproti umyvárke aut. Je tam taký istý zlý výhľad do ľava ako na fotografii, ak nie ešte horší.
29. júl 2014

Anton

Pani vedúcej oddelenia výstavby a životného prostredia ďakujem za odpoveď. Odpadom z fitness neustále zapĺňajú kontajnery na plasty, papier alebo ho kladú vedľa kontajnerov. Pomôžte prosím.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania