Športová ulica-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Ján 07. augusta 2020

Chodník v dezolátnom stave. Občan na invalidnom vozíku prejde len velmi ťažko.

10. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
17. september 2020

Monika

Dobrý deň pán Ján, podnet v tejto veci som dávala ešte 27.1.2020. Po zimnej údržbe sľúbili opraviť aspoň najhoršie časti a vidíte... Dnes som sa pripomenula opäť. Snáď sa dočkáme.
21. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný chodník vykazuje, vzhľadom na vek realizácie, porušenie kombináciou viacerých porúch –celkový pokles časti z dôvodu neúnosného podkladu, prípadne chýbajúcimi podkladnými vrstvami chodníka, parkovanie vozidiel na konštrukcii chodníka a s tým súvisiaca zvýšená záťaž od motorových vozidiel. Z uvedeného dôvodu je riešením kompletná rekonštrukcia predmetnej časti chodníka s obmedzením parkovania na chodníku. Objem požiadaviek na plošné opravy komunikácií výrazne prevyšuje možnosti rozpočtu mesta Prievidza. Výber konkrétnej lokality pre opravy a rekonštrukcie prebieha v spolupráci s príslušným Výborovom volebného obvodu.
V súvislosti s mimoriadnou situáciou sa pripravuje investičný plán opráv miestnych komunikácií a chodníkov pre rok 2021 - 23. Z uvedeného dôvodu opravu uvedenej časti chodníka zaradíme do predmetného plánu opráv.

Oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania