I. Krasku-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Katarína Ďurišová 13. mája 2021

chcela by som sa veľmi pekne poďakovať za odstránenie, odhnitého stromu a opravu detského ihriska. aspoň niektorých častí.
Prosím myslite na nás ešte s krycej plachty na pieskovisko.. v tých gabiónoch pri ceste sú potkany....
ĎAKUJEME

18. máj 2021

Odpoveď samosprávy

V 18.týždni sa uskutočnila kontrola detského ihriska v časti mesta Kolonka za účasti zamestnancov Mestského úradu a Podniku technických služieb mesta Púchov, kde boli stanovené požiadavky na opravu a údržbu hracích prvkov. Ich realizáciu bude vykonávať Podnik technických služieb mesta Púchov. Oprava sa týka šplhacej zostavy, domčeka so šmykľavkou. Z dôvodu zvýšenia bezpečnosti bude opravená a premiestnená reťazová dvojhúpačka a položená zatrávňovacia gumová rohož.
Prekrytie pieskoviska Vami navrhovanou plachtou býva realizované najmä v uzavretých areáloch ako sú materské či základné školy alebo súkromné ihriská, kde za ihrisko-pieskovisko je zodpovedný určený pracovník. Na verejné ihriská sú umiestňované v súčasnosti väčšinou menšie pieskoviská, ktoré sú dodávané už aj s krytom priamo od výrobcu. Z uvedeného dôvodu zatiaľ neuvažujeme nad prekrytím pieskoviska plachtou.

Oddelenie dopravy a služieb
25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Poškodené prvky boli vymenené.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.