Dvory-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

opakujúce sa ..... auto vyhadze odpad a odíde......

20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Kartónové obaly pri kontajneroch zberáme pravidelne 1 až 2 krát do týždňa.

PTSM s.r.o.
27. september 2021

Michal Č.

Chcem sa spýtať, či aj tu ľudia na krabiciach zaplatili pokutu ako moja manželka.
Ďakujem za odpoveď
26. december 2021

Puchovcanka

Presne toto by zaujimalo aj mna. Ci aj pri inych kontajneroch chodiach policajti pozerat kto tam tie krabice vyhadzal a ci ukladaju pokuty. Skoda len ze tu uz nitko na ziadne diskusie nereaguje zo strany mesta.
26. december 2021

púchov

na Dvoroch je to ako na smetisku .... zastaví auto nie sú to občania Púchova... sú z okolitých dedín, ani sa neobtazuju pozrieť ci je napr. papier plný, vyhadzu krabice a odídu. oproti je kamera a nikto nič nerieši a naše poplatky za odpad sú čoraz väčšie. kedy začne mesto riešiť aj odpady som zvedavy.
27. december 2021

Puchovcanka

Dvory-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobry den, kedze sa problem s vyvazanim odpadu z Dvorov pred Rubikonom neda vyriesit ani na technickych sluzbach a ani na Mestksom urade na oddeleni odpadu je uz len jedno miesto a tym je odkazprestarpstu.sk na urade tvrdia ze oni s odpadom nic nemaju (sice vyrubuju platenie oni) a na technickych zase ze nempzu neustale chodit auta len k Rubikonu. Tak ako teda? Za co tu platime????
Na Dvoroch pred Rubikonom je NEUSTALE PROBLEM S ODPADOM! My rovnako ako aj vsetcia nasi susedia si podstivo platime za komunalny odpad a neustale su plne vsetky kontajnery. Nielen na komunalny odpad ale aj na triedeny odpad.
Pribudol tu treti Rubikon ako ho skolaudovali bez kontajnerov??? do existujucich nadob nosia kazdy den odpad nielen z dvoch existujucich rubikonov ale aj z celych dvorov a namestia!
27. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
10. január 2022

Puchovcanka

ODKAZ PRE STAROSTU - Mesto na dany podnet nereaguje. Neviete to prosim dat moj komentar ako novy podnet. Nechcela slm to dat ako komentar ale nejakym nedopatrenim sa to dostalo ako komentar do tohto prispevku!!!!
10. január 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň prajem,

Váš podnet bol pridaný ako aktualizácia k existujúcemu podnetu.

Aktualizácia bola preposlaná samospráve na riešenie.

Ďakujeme za pochopenie.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. január 2022

Odpoveď samosprávy

MsP uvedené miesto pravidelne monitoruje a v prípade zistenia priestupku, sú zistení páchatelia riešení v zmysle zákona. Ak má oznamovateľ pocit, že došlo k spáchaniu priestupku môže naviac telefonicky kontaktovať priamo hliadke MsP Púchov, ktorá by vec ihneď na mieste zdokumentovala a následne v zmysle zákona riešila.

Mestská polícia Púchov
11. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Predmetné stojisko je určené výhradne pre bytovku č. 1408 na Námestí Slobody a všetky Rubicony vrátane toho posledného. Kapacita kontajnerov je prepočítaná podľa platného VZN mesta Púchov o nakladaní s KO, na počet prihlásených obyvateľov v daných bytovkách. Navyše dané stojisko polopodzemných kontajnerov je čistené a vyvážané nie 1x ale 2x do týždňa.
Červené kontajnery na kovy budú v priebehu roka postupne zo stojísk stiahnuté, pričom plechovky je stále možné separovať prostredníctvom žltých kontajnerov spolu s plastami, prípadne už aj zálohovať. Preplnené nádoby na triedený zber sú často krát dôsledkom nesprávneho prístupu občanov.
Papierové krabice je nutné stláčať, prípadne trhať na menšie kusy. Veľké kartóny je možné bezplatne odovzdať na zbernom dvore. Podnikateľské subjekty, ktorým ich činnosťou vzniká odpad (tetrapaky, papier, plast,
sklo...) nesmú využívať stojiská určené na komunálny odpad pre občanov.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
11. január 2022

púchov

srdečne pozdravujem oddelenie výstavby.... zrejme ste zabudli že do daných smetných nádob zvážaju občania okolitých obcí svoj odpad. opäť upozorňujem je tam kamera a nič sa nedeje ... príde auto dodávka vyhadze odpad ani sa nepozrel do nádoby ci je prázdna.... vyložil odpad a odišiel s týmto niekto niečo plánuje robiť?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania