Požiarna-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
FK 04. decembra 2023

Rád by som podotkol, že problém s pouličnýmm osvetlenim sledujem už dlhšiu dobu aj na ulici Požiarna a taktiež aj vo vnútrobloku Požiarna/Moravská. Dlhodobo je osvetlenie bud vypnuté, prípadne keď aj "ide" tak každý deň medzi 18-19:30 sa osvetlenie na čas vypne, alebo je neskoro zapínané vo večerných hodinách a skoro vypínané ráno keď ľudia idú do práce/s deťmi do škôl a pod. Myslím že je to dosť nebezpečné teraz v zimnom období. Príslušné orgány mesta by to mohli urýchlene vyriešiť.

04. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Mestský úrad Púchov
06. december 2023

FK

Je pozoruhodné že to zodpovedná osoba preverí, ale akosi dlho jej to trvá. Treba to riešiť a nie preverovať. Pretrváva to už dlhšiu dobu a je to naozaj nebezpečné, hlavne keď je skôr tma a človek musí chodiť ulicou po tme, pri tom vedľajšia ulica (Moravská) svieti, a príde človek na Požiarnu a tu je totálna tma + to časté vypínanie/zapínanie to ani "nehovorím"
13. december 2023

Michal

Toto by som chcel mat v praci v sukromnom sektore: 2 tyzdne preverovat elementarnu vec. Uz na druhy den by som isiel na kobercek, co mi na tom tolko trva a preco sa nesvieti. Och.
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Osvetlenie je funkčné. Spínač osvetlenia bol nastavený tak, aby spínal osvetlenie skôr. Momentálne zapína osvetlenie cca o 16:30 hod. Vypínanie osvetlenia je pravdepodobne spôsobené nevhodným umiestnením stmievača, ktorý je osvetľovaný autami vychádzajúcimi z priľahlého parkoviska. Tento bude preložený po inštalácii vianočného osvetlenia. Ďakujeme za Váš záujem.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.
18. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Verejné osvetlenie sa podarilo sprevádzkovať.

Podnik technických služieb mesta s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania