Okružná-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Dobrý deň prosím Vás o orezanie stromov viď. foto . Jedna sa o viacero stromov ktoré zasahujú do okien a na fasádu paneláku.
Nejedná sa len o ihličnatý strom ale aj ten druhy ktorý sa nachádza na opačnej strane chodníka. dakukem

04. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu

Mestský úrad Púchov
04. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, orez listnatých drevín bude zabezpečený vo vhodnom agrotechnickom termíne. Stav ihličnatej dreviny je dôsledkom neuváženej výsadby obyvateľa bytového domu - orez tejto dreviny je neperspektívny. Riešenie je potrebné hľadať na schôdzi vlastníkov predmetného bytového domu.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
21. február 2024

Jozef Dunik

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Dobry deň ak tomu spravne rozumiem tak niekto z obyvateľov bytovky vysadil strom v blízkosti nášho bytu - okien.Viete kto to bol. To si môže hocikto hocikde vysadiť strom? Prosím Vas a čo by sa malo na tej bytovej schôdzi riešiť? To ze mi rastu konáre priamo do okna a mam požiadať spoluobyvatelov aby sa strom mohol odrezať? Ďakujem za odpoveď
23. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Kto vysadil predmetnú drevinu vedia pravdepodobne len obyvatelia Vášho bytového domu. V súčasnosti prebieha povoľovací proces na výrub tejto dreviny, žiadosť podal zástupca bytového domu Okružná 1422 a priložil aj kópiu zápisnice zo schôdze vlastníkov bytov a nebytových priestorov zo dňa 07.02.2024, v ktorej prítomní vlastníci schvaľujú podanie žiadosti o výrub ihličnatého stromu.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
05. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Dňa 04.03.2024 bol vydaný súhlas na výrub jedle bielej obyvateľovi bytového domu s.č.1422/10 na ul.Okružná, ktorý môže zrealizovať v termíne od01.10.2024 do 31.12.2024. V rozhodnutí bola zároveň určená aj náhradná výsadba.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania