Požiarna - znečisťovanie pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení
meno
Emília 08. januára 2019

Dobrý deň,
Rada by som sa spýtala kedy konečne budete riešiť psickarov a ich záľubu venčiť psov na detskom ihrisku? Potrite sa na fotky každý snehuliak, šmýkačka zo snehu, ihrisko, preliezky všetko je ocurane a vsade sú vykaly. Čo je toto za mentalitu ľudí nechať psa obšťať snehuliaka, preliezku? Kedy toto vyriešite, nejaké opatrenie, pokuty? To aj my rodičia mame vsade vyhadzovať okakane a ocikane plienky nech si to všetci užijú? Poďte sa sem pozrieť a posúďte či je to normálne

09. január 2019

Milan Vojtas

Ale ale. Mestska policia neriesi, zda sa mi, ze nic. Ja by som ich tiez rad videl v uliciach, nech riesia vsetky priestupky - psickarov, parkujuce auta po chodnikoch (napr. pred gymnaziom), parkujuce auta bez kariet (u nas pred barakom stoja stale rozne auta bez zaplateneho parkovneho a nikto to neriesi). Nevedia sami odseba riesit taketo ocividne priestupky, tak neverim, ze budu riesit aj psickarov. Stretnut v meste hliadku MSP len tak, hliadkujuc, je velky zazrak. Tie stovky tisic eur z mestskeho rozpoctu pre mestsku policiu su rovnako vyhodene peniaze do luftu ako novorocny ohnostroj.
16. január 2019

Odpoveď samosprávy

MsP Púchov v rámci výkonu služby zvýšila kontrolu vnútrobloku na ul. Požiarna / Moravská. Za posledný týždeň nebolo zistené nijaké protiprávne konanie zo strany majiteľov psov.
Uvedenému miestu sa budeme aj naďalej vo zvýšenej miere venovať.

Mestská polícia Púchov
16. január 2019

Emília

Prepáčte, ale to že sem príde auto MsP a príslušníci sedia v aute 15 minút a následne odídu, to sa Vám zda primerane riešenie ? Prezreli ste celé ihrisko, teraz v snehu vidíte ako sa tu neporušuje zákon.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania