Nebezpečná križovatka pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

Vyriešený
meno
Miroslava 20. apríla 2019

Dobrý deň,
ja ako občan mesta Púchov , chcem vedieť dokedy budeme musieť doslova nasadzovať životy pri prechádzaní uvedeným úsekom. Autá tu nekontrolovateľne lietajú, ak Vás niekto pustí cez prechod z druhej strany sa neraz stane, že Vás arogantný vodič skoro prejde.
Semafor tu nie je na zastavenie premávky, polícia raz za čas meria. Treba si uvedomiť, že tadeto chodí domov veľa detí zo školy, postarší ľudia čo nevládzu utekať po prechode aby ich nezachytilo auto a tobôž aj ja keď mám dieťa v kočíku, lebo aj ten chodník je tam nenormálne vysoký na prechode. Celé roky sa s tým nič nedeje, keď nie kruhový objazd aspoň semafor alebo iný účinný prostriedok nám sem dajte. Ďakujem

22. apríl 2019

Peter

Tých áut a kamiónov je na tejto ceste naozaj veľa. Malo by sa to nejako regulovať, lebo sa chodec nevie bezpečne dostať na druhú stranu cesty. Už sa ani nedá na bicykli bezpečne prejsť do stredného odbočovacieho pruhu a teda potom ani do mesta či do Hrabovky. Jediná možnosť je zísť z bicykla a ísť pešo cez prechod pre chodcov a tu zasa riskovať, že Vás zrazí nejaký pretekár - tak ako píše aj pani Miroslava..
22. apríl 2019

Michal

Kedy bude realizovana kruhova krizovatka? Viackrat sme o nej citali a poculi, caka sa na budovanie rychlostnej cesty na Moravu?
23. apríl 2019

Ivan

Rychlostna cesta tak skoro nebude. Na to mozeme zabudnut. Skor ma zaujima, kedy tam SSC opravi tie vyjazdene kolaje a tie zle opravene vytlky. To len na Slovensku moze byt typ oprav stylom jama/kopec. Tj kde bola jama je potom kopcek
07. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Doručený podnet bude opätovne prerokovaný v príslušných komisiách a postúpený Slovenskej správe ciest, v ktorej správe sa táto komunikácia nachádza.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu
22. september 2019

Richard

Táto cesta by si okrem bezpečnostných prvkov pre chodcov zaslúžila úplne nový asfaltový koberec od okružnej križovatky pri ČS Shell až po ČS OMV. Celý tento úsek je sama diera, záplata a vyjazdené koľaje a návštevníci mesta si aj na základe stavu vozoviek v meste urobia predstavu o vedení mesta.
22. november 2019

Odpoveď samosprávy

Vysoké obrubníky boli znížené pre bezpečnejší prechod chodcov.

Podnik technických služieb mesta, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania