Gorazdova - nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Púchov

V riešení

Pri Gorazdovej skole je znacka zakaz vjazdu ktora je absolutne nerespektovana zo strany motoristov. Pohybuje sa tam vela deti ktore chodia do skoly ako aj rodicia a castokrat aj mamicky s kocarmi a vznikaju tam vrlmi bebezpecne situacie! Ako vidime na foto nie len ze motoristi nerespektuju znacenie ale nicia aj travnate plochy.
Prosim o umiestnenie betonovych kvetonacov alebo nieco podobne na zamedzenie vzniku takychto situacii. Pripadne aspon obcasna kontrola zo strany MsP urcite nebude na skodu.

13. marec 2020

Milan Vojtas

Zas a znova si MsP neplní svoje povinnosti. Autá tam nemajú čo hľadať, rovnako ako nemajú čo jazdiť po tráve. Ja zase v tejto lokalite vidím každú chvíľu autá zaparkované pri autobusovej zastávke na tráve a mestská polícia nič. Už tam tráva skoro ani nerastie.

Umiestnenie betónových kvetináčov na tomto mieste je nezmysel. Motoristi predsa musia poznať a rešpektovať značky. Naviac tento chodník musí logicky zostať prejazdný aj kvôli prístupu hasičov ku škole.

Napariť exemplárne pokuty pre nespratníkov je jediná cesta.
14. marec 2020

Jan

Chodnik rovnako zneuzivaju Tech. sluzby mesta prejazdom ich smetiarskym autom pozdlz celim chodnikom pre skolou. Im je uplne jedno ci idu po trave a nicia okolie. Zvycajne nechodia ani len z ohladom na chodcov. Tie vyjazdene kolajiska mozno vidiet v celom meste. Je to tu absurdistan.
17. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Riešiť aroganciu vodičov umiestnením kvetináčov na okraje trávnatých plôch vidíme ako krajné riešenie. Do každého kvetináča musíme niečo posadiť a samozrejme zabezpečiť pravidelnú starostlivosť o predmetnú výsadbu. V súčasnosti riešime tento problém na viacerých miestach a jedným z riešení môže byť bezúdržbové osadenie nízkych gabiónových sietí naplnených kameňom.

Oddelenie výstavby, investícií, životného prostredia a stavebného úradu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.