Školská-webová stránka mesta-chýbajúce informácie

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
Iveta 03. novembra 2020

Dobrý deň,
rada by som sa v prvom rade poďakovala za skvelo odvedenú prácu pri organizácií celoplošného testovania.
Chcem tiež požiadať o zverejnenie podrobnej štatistiky účasti - celkový počet otestovaných ľudí v Rajeckých Tepliciach a počet pozitívnych. Resp. ak je dostupná nejaká stránka kde sú tieto informácie zverejnené (nielen za celé Slovensko).
Ďakujem.

04. november 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za pochvalu. Napriek oficiálnym informáciám o zastrešení testovania Ministerstvom obrany SR samosprávy museli splniť a vykonať množstvo úloh s opatrení.
Štatistikou testovania mesto doteraz oficiálne nedisponovalo. Ministerstvo obrany zatiaľ zverejnilo len základné dáta za jednotlivé okresy a na základe dnešnej telefonickej požiadavky nám poskytli údaje za Mesto Rajecké Teplice, ktoré sme už zverejnili aj našom webovom sídle. V meste bolo otestovaných 2138 ľudí, z toho bolo 37 pozitívnych.

Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
31. január 2022

Iveta

Dobrý deň,

nikde na "novej" stránke nie je možné nájsť informácie o zasadnutiach zastupiteľstva a zápisnice z konaní zastupiteľstvá. Kde sa dajú nájsť tieto informácie? Celkovo je stránka informačne nepostačujúca.
31. január 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

tento podnet bol Vyriešený, pre nový problém je potrebné zadať nový podnet. A prípade, že nie je možné problém odfotiť, ilustračná fotografia by mala byť čo najvýstižnejšia. Odporúčame napr. pridať snímku obrazovky stránky mesta.

Barbora Peregrim
Administrátorka
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.