Zanedbané detské ihriská

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
Denisa 21. augusta 2018

Dobrý deň prajem.
Chcem upozorniť vedenie mesta na stav detských ihrísk. Ihriská sú zanedbané, špinavé, sú tam porozhadzované špaky, obaly z cukríkov, cigariet, plechovky, rozbité sklá a pod. Jedná sa o nebezpečné prostredie pre malé deti.

22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Vážení občania.
Ďakujeme za podnet a zároveň Vám oznamujeme, že vzniknutý nedostatok bol odstránený.


Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
09. apríl 2019

Denisa

Problém je stále aktuálny, z detských ihrisiek je odpadkový kôš, preliezky sú zničené, dolámané, na lavičkách posedávajú neprispôsobiví spoluobčania (pri Vile Milica), ktorí tam popíjajú celé doobedie, odhadzujú špaky, močia a pod a v neposlednom rade sa ich deti boja. Na ihrisku na ulici Osloboditeľov je skládka odpadu, hlavne pod hojdačkami, kde sú úlomky skla, plechovky a pod.
18. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Vážení občania.
Nedostatok týkajúci sa znečistených detských preliezok na ulici Školská bol pracovníkmi oddelenia technických služieb po opätovnom upozornení odstránený. Detské ihriska podliehajú pravidelným revíziám, každý ich prvok má prevádzkový denník a min. 1x mesačne sú kontrolované zodpovedným pracovníkom mesta. Udržiavanie ich čistoty sa kontroluje a realizuje taktiež pravidelne. Iné skutočnosti, ako protizákonné konanie niektorých spoluobčanov (napr. poškodzovanie ihrísk a znečisťovanie verejného priestranstva) je potrebné bezodkladne nahlásiť mestskej polícii, alebo v prípade ich nedostupnosti štátnej polícii. Zároveň zvýšime monitorovaciu činnosť ihrisk.


Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
18. apríl 2019

Veronika Verešová

Dobrý deň, chcem vás požiadať o spevnenie preliezky na ul. Osloboditeľov pri kúpalisku. Na viacerých miestach sú uvoľnené sroby, drevené dosky sú labilne. Je to dosť nebezpečné. Ďakujem
20. apríl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
k nebezpečnému stavu na detskom ihrisku na ulici Osloboditeľov prosím založte samostatný podnet, ktorý sa bude týkať výhradne tohto ihriska. Tento podnet nechávame so statusom vyriešený a budeme očakávať nový podnet. Vďaka

Juraj Hurný
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania