Slovenského národného povstania-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Rozhanovce

V riešení

Ulica Kvetná znečistená po zimnej údržbe + taktiež stále nemá GPS súradnice

04. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobry vecer, co sa tyka posypoveho materialu momentalne nestihame upratovat obecne cesty kvoli distribucii rusok, nakupov dochodcom a dezinfekciou. Predovsetkym vsak budeme najprv cistit obecne cesty. Chcem Vas preto upozornit, ze Kvetna ulica je sukromne vlastnictvo podla prilozeneho obrazku z katastra, nie obecna cesta. Napriek tomu, Vam obec vychadza v ustrety a bezplatne vykonavala zimnu udrzbu a ine sluzby pre vase pohodlie. Z uvedeneho dovodu Vam odporucam riesit zmenu vlastnictva, cesty alebo jej podielu na obec, aby to tak aj v ramci zakonnych pravidiel mohla robit nadalej.
Zarovan Vas chcem pochvalit ze ste vzorom pre ostatnych, ktori v ramci IBV od obce cakaju ze im cesty a odvodnenie na ich sukromnych postavi. K suradniciam v GPS nerozumiem, myslite v tejto aplikacii, alebo v ktorej sluzbe?
Kto? Obecny urad
Kedy? 2 mesiace

Matus Adamcik, zastupca starostu
04. apríl 2020

Miroslava Perehanec

Ďakujem za promptnú odpoveď. Samozrejme je nám známe, že nakoľko sme si cestu hradili na vlastné náklady , nie je obecná. Pod pojmom GPS súradnice máme na mysli aby ulica bola súčasťou obce aj v navigácii google maps, nakoľko ani v tejto aplikácii sa nedala zadať.
07. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Aha rozumiem. Otvoril som ticket s google maps pre pridanie ulice Kvetná.

Matus Adamcik, zastupca starostu
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Zdravim po case som kontroloval ticket s google maps, vyzera ze nebol spravne posudeny a tak som otvoril novy k zadaniu mena ulice na mapy.
Kto? Google Maps

Adamcik, zastupca starostu
23. september 2020

Miroslava Perehanec

ďakujem za odpoveď

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania