Rožkovany-zaplavená cesta

Zodpovednosť za riešenie: Rožkovany

Vyriešený

Voda z poľa na pozemok a cestu

13. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu boli na miesto vyslaní pracovníci OCU, ktorí mali zabezpečiť odvedenie dažďovej vody z miestnej komunikácie do potoka. Podľa mojich informácií sa im to podarilo.
Kto? zamestnanci OCU
Kedy? bezodkladne

Beáta Kollárová, Obecný úrad
13. október 2020

Júlia

Dobrý deň. To akože vy myslíte vážne? A čo voda z brehu na našom pozemku, je jej čoraz viac a stále hlásia dážđ. To tú hlinu čo ste dali na cestu aby ste zviedli vodu do potoka to toto je vyriešene?
13. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, čo by sme podľa Vás mohli ešte urobiť? A čo ste urobili vy pre ochranu svojej nehnuteľnosti? Aké opatrenia, aby dažďová voda s kopca pod ktorým bývate netiekla na váš pozemok?
Nad Vami sú všetky pozemky v súkromnom vlastníctve. Vodu, ktorá stekala na miestne komunikácie sme prekopaním rigolov stiahli do potoka.

Beáta Kollárová, Obecný úrad
13. október 2020

Júlia

Neviem o tom aby ste prekopavali nejaké rigoly. Je tam len tá hlina a voda je zvedena, v tom mieste kde my máme plyn. A čo robíme my ,aby nám voda netiekla na náš pozemok? Už 10 rokov prekopujeme rigol okolo plota aby sme ju ako tak zviedli do potoka, lenže po súkromných pozemkoch si ľudia chodia na Jeepoch a štvorkolkách do lesa a sú už také vyjazdené koľaje źe je z toho potok. A to ešte pred dvoma rokmi ste nám sľúbili že pošlete z obecného úradu pracovníkov aby sa to nejako poriešilo. Presne vtedy keď sa robila priehrada. Nás už nebaví sústavne niečo robiť keď o pár dni to nebude ani vidno. Takže pekná pomoc zo strany obecného úradu. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.