Pod Švabľovkou-poškodené turistické značenie

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

Vyriešený

Zničené turistické značenie. možno by si páni policajti občas mohli dať prechádzku k Švabľovke. na lavičkách posedávajú neplnoletí a popíjajú, znečisťujú životné prostredie, ničia majetok...

14. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Váš podnet prijímame výhradne ako podnet na poškodené turistické značenie.
V prípade podozrenia spáchania trestného činu alebo priestupku je potrebné kontaktovať mestskú políciu na č. 159.

Ďakujeme za pochopenie.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. november 2021

Peter Peter

mohli by tam prist hlavne cez vikend ale to by museli sa prejst anie len voziť sa na aute
16. november 2021

Peter

Pripájam sa k názoru. Vzhľadom na zvýšenú návštevnosť chodníka a vyhliadky na Šanci som za uplynulý rok musel s hanbou x-krát odpovedať na otázky návštevníkov z Prešova alebo Lipian, prečo je pri každej lavičke smetisko, prípadne tlupa neprispôsobivých občanov alebo opitej pubertálnej mládeže. To, že tam preventívne pravidelne v piatkové a sobotné večery nechodí hliadka mestskej polície je hanbou Sabinova!
Mesto Sabinov si takto robí reklamu na to, akých má občanov alebo ako vie udržiavať poriadok v lesoparku - na mieste, ktoré by malo byť krásnou oddychovou zónou.
18. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ja si myslím, že asi by bolo na mieste sa najprv opýtať ako často tam hliadkuje Mestská polícia a ako sa udržuje čistota v tejto lokalite a až potom robiť závery.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
19. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, už niekoľko krát som oponoval na podobné názory tým, že Mestská polícia v Sabinove má spolu 8 členov. To znamená jedna dvojčlenná, v ojedinelých prípadoch jedna jednočlenná hliadka. Hliadkuje v celom okolí vo vozidle preto, aby mohli byť mobilný a na oznámenie protizákonnej činnosti, prípadne inej činnosti, ak je nutné použiť defibrilátor , odchyt zatúlaných zvierat, výtržnosti...byť v čo najkratšom čase na určenom mieste. Pristihnúť niekoho v Lesoparku pri ničení turistického označenia, alebo ako v danej chvíli znečistí okolie nejakým obalom, je skoro nemožné. Ak sa bude mestská polícia prechádzať preventívne po ,,lesoparku" budú chýbať na inom mieste mesta.

MsP
22. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

poprosili sme samosprávu o vyjadrenie k obnove turistického značenia, nakoľko bol podnet prijatý výhradne v tejto veci.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. november 2021

Michal

Takže problém je aj prejsť sa a riešiť neplnoletých, ktorí fajčia a pijú alkohol, znečisťujú prostredie? To prostredie, mimochodom, je turistický chodník kadiaľ prechadza množstvo ľudí, návštevníkov a nie je to veru najlepšia vizitka.
23. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň poškodené turistické značenie bolo dňa 22.11.2021 opravené.

Martin Judičák, prednosta MsÚ
26. november 2021

Milan bujnak

Aj keď osobne. Nie soľ fanúšik MsP… ale treba byt objektívny …: chcieť od nich aby s chodili prechádzať do lesa …. To by sa autor mohol trocha aj logicky zamyslieť že je to hlúposť. V Sabinove je 15000 obyvateľov ci koľko ? Policajti sú dvaja ….. je nemôžme aby teraz mali úplne všetko pod kontrolou … nežijeme v čarodejníckom svete. Trebalo by začať od seba lenže v daňové všetci chceme od ostatných aby dodržiavali pravidla ale sami ich nedodrzujěme …. Taká po…. Mentalita ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.