Murgašova-upchatá kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

V riešení
meno
Andrea 31. júla 2023

Smer autobusová stanica pri čo i len malom daždi neustále zatopená frekventovaná cesta, pričom sú tam dva kanále,ktoré neplnia svoj účel.Taktiež pri chodníku je neupravený chodník, diera, po firme ktorá robila rozkopavku okolo celého bloku.

04. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Sabinov v roku 2021 zistilo prepadnuté a zavalené kanalizačné potrubie z uličnej vpuste. Vzhľadom na rozsah poruchy je pre jej odstránenie potrebná investičná akcia, na ktorú mesto potrebuje schváliť a vyčleniť finančné prostriedky. Schválenie a pridelenie finančných prostriedkov je v kompetencii Mestského zastupiteľstva.

Ing. Peter Ondrej
02. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Sabinov eviduje prepadnuté a zavalené kanalizačné potrubie z uličnej vpuste. Vzhľadom na rozsah poruchy je pre jej odstránenie potrebná investičná akcia, na ktorú mesto potrebuje schváliť a vyčleniť finančné prostriedky. Schválenie a pridelenie finančných prostriedkov je v kompetencii Mestského zastupiteľstva.

Ing. Peter Ondrej
06. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Sabinov eviduje prepadnuté a zavalené kanalizačné potrubie z uličnej vpuste. Finančné prostriedky na opravu neboli v rozpočte zatiaľ vyčlenené.

Ing. Peter Ondrej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania