Janka Jesenského-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Sabinov

V riešení
meno
Dominik 01. augusta 2023

Poškodená časť cesty na Jesenského ulici.

04. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na obmedzený ročný rozpočet na opravu a údržbu miestnych komunikácii sa po ukončení zimnej údržby asfaltovali výtlky len na hlavných miestnych komunikáciach. Po ich ukončení pribudli nutné neodkladné opravy miestnych komunikácii. Vzhľadom na vyše uvedené budeme žiadať o navýšenie rozpočtu na opravu a údržbu miestnych komunikácii, až po jeho schválení zrealizujeme druhú etapu asfaltovania výtlkov - v rozsahu výšky schváleného navýšenia.

Ing. Peter Ondrej
02. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na rozsah poškodenia miestnej komunikáciie - popraskaná cesta, si oprava vyžaduje väčší rozsah - vyrezanie a odstránenie popraskanej asfaltovej vozovky a následné asfaltovanie. Na realizáciu je potrebné schválenie investičnej akcie ktorú schvaľuje Mestské zastupiteľstvo.

Ing. Peter Ondrej
06. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
necháme vypracovať cenovú ponuku na opravu popraskaných a rozpadajúcich sa miestnych ciest v Meste Sabinov. Podľa výšky rozpočtu posúdime možnosť opravy.

Ing. Peter Ondrej
22. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na výšku cenovej ponuky na opravu popraskaných a rozpadajúcich sa miestnych ciest v Meste Sabinov opravíme kompletne v meste výtlky po zimnej údržbe a po ich oprave zistime zostatok financií.V prípade že to na opravu popraskaných ciest nebude stačiť, bude žiadať o navýšenie rozpočtu.

Ing. Peter Ondrej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.