Odpad pri Váhu

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. apríla 2012

Približne v mieste, kam ukazuje značka (je to pod stĺpom elektrického vedenia VN, od poľnej cesty pri Váhu smerom do poľa) vzniká menšia skládka odpadu (televízor, kosti zvierat), ku ktorej nedávno pribudli ďalšie vrecia s odpadom. Kúsok odtiaľ, pri ceste, v mieste nad výpustom termálneho vrtu je asi 1m3 stavebného odpadu (nie je to náhodou zničený pomník ruského vojaka?).

09. máj 2012

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

Aj napriek viacerým terénnym ohliadkam sa nám celkom presne nepodarilo nájsť v príspevku opísanú lokalitu. Dňa 23. 04. 2012 v spolupráci mesta Šaľa a aktivistov bola čistená časť medzihrádzového priestoru od cestného mostu smerom k záhradkárskej osade Čerešňový sad. Pri tomto čistení boli odvezené okrem iného aj v príspevku spomínané časti televízoru ako aj kosti zvierat.

Prajem pekny den

Melušová Zuzana
MsÚ Šaľa
14. máj 2012

Róbert Andráši

Tak toto nám asi ušlo. Pri vrte sme zrejme neboli, boli sme rozdelení na viac skupín od dopravného mosta po Čerešňový sad, tak neviem isto, ale tento televízor sme asi nezachytili, mali sme tam iný televízor, chladničku sme vyzbierali, a hlavne časti zo zvierat od mäsiara čo tam vyhadzuje a pneumatiky čo tam vyhadzuje jeden servisák, bordel po bezdomovcoch, plno fliaš plastových aj sklených, matrace, ... Toto ešte pozrieme, teraz keď už viem, kde je vrt, tak to pozreme, ale mesto to iste vyčistí pri vrte. Keď nie, tak my. Róbert Andráši, skupina Šaľa - Tvoje mesto
18. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Odpad pri Váhu bol vyzbieraný čiastočne aktivistami, čiastočne VPP pracovníkmi a čiastočne sociálne odkázanými občanmi. Celkom sa pozbierali 4 tony rôzneho odpadu (komunálny, šatstvo, staré elektrospotrebiče, pneumatiky, stav. odpad a pod.). Náklady na odvoz a uloženie odpadu predstavujú 250 Eur.

S pozdravom

Melušová Zuzana
MsÚ Šaľa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania