Skládky odpadu pri Váhu

Zodpovednosť za riešenie: Šaľa

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. mája 2012

Keď pôjdete od záhradiek (bývalý čerešňový sad) smerom ku Váhu, hneď za zákrutou vpravo po ľavej strane cesty sú dve biele vrecia s nejakým odpadom. Asi 6m odtiaľ smerom k mostu je (nečitateľná) tabuľa označujúca zákaz bagrovania, pod ktorou je stavebný odpad. Asi 40m odtiaľ smerom k mostu je na pravej strane stĺp elektrického vedenia (na úrovni stĺpa je odbočka z cesty vľavo dolu ku rieke) a ďalších približne 40 - 50m od tohoto stĺpu je po pravej strane cesty skládka pozostávajúca z detského šatstva, plienok a detských hračiek s rozmermi asi 2x3m s vizitkou - kalendárom, v ktorom sa vyskytuje jediné meno - "Pusztakurti". Približne 20m od tohoto miesta smerom k mostu sa cesta rozdvojuje - viac vyjazdená odbáča mierne vľavo k rieke a menej vyjazdená pokračuje rovno. Ak budete pokračovať rovno po tejto menej vyjazdenej ceste, asi po 20? metroch nájdete ďalšiu skládku šatstva s rozmermi 3x4m.
Dúfam, že mesto nebude znova čakať, kým skládku nevyzbierajú aktvni občania, alebo neroznosí po okolí zver, bezdomovci, či nezarastie burinou, podobne, ako to spravilo v iných prípadoch. Ešte asi pred dvoma týždňami tu jednu zo skládok niekto ohlasoval a odpad bol ešte vo vreciach, dnes je už rozhádzaný.

01. august 2012

Odpoveď samosprávy

Dobry deň,

Skládka odpadu je vyčistená.

S pozdravom

Melušová Zuzana
MsÚ Šaľa

20. marec 2013

Anonymný užívateľ

Čo má dokazovať tá fotografia (je to zhorenisko, alebo smeti?) z úplne inej lokality? Všimnite si napr, stromy na podnete a na tejto fotografii. Ale potvrdzujem, že skládka ktorú som ohlásil bola odstránená - aj keď aj po jej odprataní ostal podobný neporiadok, ako je na tomto obrázku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania