Kroviny poprit ceste Albínov – Sečovce (Kollárová ulica)

Zodpovednosť za riešenie: Sečovce

Vyriešený
meno
Dávid Štefan 20. novembra 2015

Dobrý deň, je nutné opäť ošetriť kroviny v okolí cesty IV. triedy z mestskej časti Albínov na Kollárovú ulicu (k skladu ADM Slovakia). Jazda touto cestou večer či skoro ráno miestami opäť pripomína jazdu medzi dvoma múrmi, veľmi často sa stane, že tadiaľ to prechádza zver (najmä líšky a zajace, príp. aj srnky). Kry zasahujú až do cesty, pričom ide aj o ostanté rastliny, čo je nepríjemné zase pre chodcov a cyklistov.

Keďže už je po vegetačnom období, Technické služby môžu upraviť kroviny tak, aby nezasahovali do cesty a aby bola bezpečnosť premávky zaistená. Samozrejme, nehovorím o výrube, len o úprave. Vďaka

23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet,
Vami opísanú situáciu na tejto komunikácii v krátkom čase zmonitoruje osobne primátor mesta Jozef Gamrát a poverený vedúci Technických služieb Ján Pavlovčák. O spôsobe riešenia Vás budeme priebežne informovať.

Ing. Lýdia Vereščáková,
Kancelária primátora
25. november 2015

Odpoveď samosprávy

Váž.p. Štefan,
Vami opisovaný stav v okolí komunikácie medzi mestom a Albinovom boli v utorok 24. novembra zmonitorovať primátor mesta a Ján Pavlovčák. Ten vysvetlil, že orez krovín a čistenie v tejto lokalite mali Technické služby naplánované už dávnejšie, ale nemohli práce realizovať - najskôr kvôli vegetačnému obdobiu a neskôr kvôli nevhodným poveternostným podmienkam. Tiež je nutné dodať, že mesto nedisponuje technikou, ktorou je možné práce urobiť - je potrebné si ju objednať už subdodávateľa. Práce sa dajú realizovať len ak je pôda suchá, resp. namrznutá, aby sa technika nezabárala. Technické služby už so subdodávateľom komunikovali a techniku objednali. Orez drevín a čistenie okolia cesty sa v prípade vhodného počasia zrealizujú v dohľadnom čase tak ako to bolo pôvodne plánované.

Ing. Lýdia Vereščáková
Kancelária primátora
10. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Orez drevín a čistenie okolia cesty sa už zrealizovali tak, ako to bolo pôvodne plánované.

Bc. Milan Palfi
Referát kultúry
Mestský úrad Sečovce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.