Plot Kysucká

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Martina 22. októbra 2014

Na Kysuckej ulici, oproti školy Montosroj je zničený plot, ktorý zasahuje do chodníka, trčia z neho drôty a peň zo stromu, opadávajú z neho kusy tehál. O 100 m ďalej je materská škôlka. Deti alebo pes sa môžu naň napichnúť, poškriabať, prípadne si roztrhať oblečenie. Predpokladám, že plot patrí súkromnej osobe. Ak plot mesto nemôže opraviť, vie urýchlene vyzvať majiteľa, aby ho, nie opravil, ale celý vymenil? Ak by nebodaj došlo k zraneniu, kto bude zaň zodpovedný?

23. október 2014

Gabriel Agárdy

Bolo by dobré vedieť, kto je majiteľom kritizovaného objektu. Ostatné je potom jasné.
23. október 2014

Anka

Byvali tam Stolarikovci
23. október 2014

Martina

Anka máte pravdu, našla som v katastrálnej mape parcelné čísla 3977/1, 3979, 3979/1 číslo LV 1340. Majiteľ je Stolárik Jozef r. Stolárik, Svätoplukova 38, Senec, PSČ 903 01, SR. Vlastní 3 pozemky vedľa seba. Na 100% je to on.
27. október 2014

Odpoveď samosprávy

Mesto vyzvalo majiteľa pozemku na odstránenie nedostatkov.Sľúbil nápravu .

Ing.Kolozsváriová Viera ved. odboru údržby mesta
MsU Senec
08. december 2014

Martina

Prešlo už dosť času, aby majiteľ dal nové pletivo. Táto sťažnosť sa objavila aj od inej mamičky v našich novinách Senecko, ale nič sa za 2 mesiace nevyriešilo. Nevie majiteľa mesto vyzvať znovu pod hrozbou pokuty? Poprípade nájsť iné riešenie...
07. jún 2016

Martin

Z pozemkov tohoto majitela na viacerich miestach cez alebo ponad plot trcia do profilu chodnika konare roznych stromov a krikov, ktore sa tiez mozu stat pricinou nejakeho urazu.
18. august 2017

Gabriel

Nebezpečné okolie plotu

Na Kysuckej ulici v Senci, je nebezpečné chodiť po chodníku, oproti Strednej škole v zákrute.Betónové tvárnice môžu zavaliť okoloidúcich, deti čo idú s rodičmi zo škôlky s rodičmi a podobne.Plot to ešte trošku drží,ale je otázka času kedy to padne. Hrozí úraz.
30. január 2018

Ján Senecký

Majiteľ pozemku sa ani po upozorneniach nestará o svoj plot. Zamestnanci mesta upravujú zeleň na plote zo strany chodníka, aby občania bezpečne prechádzali. Aj v súčasnosti je zeleň orezaná.

Mesto Senec
30. január 2018

Martin

Nie je povinnostou (vymahatelnou pokutami) majitela pozemku udrziavat chodnik s nim susediacim v pouzivatelnom stave?
30. január 2018

Martina K

Tento podnet sa rieši od roku 2014. Ako vidím mesto promtne vybavuje podnety. Ak majiteľ nereagoval na výzvy, treba mu udeliť pokutu, možno by sa spamätal. 3,5 roka je dlhá doma.
31. máj 2018

Martin

Ako každý, tak aj tento rok cez a ponad plot zo všetkých strán tohoto pozemku (Oravská, Svätoplukova, Kysucká) prerastajú rôzne kríky, stromy a burina obmedzujúca použiteľnosť chodníkov.
31. máj 2018

Martin

Problémom sú aj konáre stromov nad chodníkom.
06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dreviny nad chodníkom boli orezané.

mesto Senec
02. september 2018

Martin

Kríky a stromy z pozemkov p. Stolárika rastú "ako besné" a tak znova ohrozujú chodcov. Tentokrát ešte aj šípkový ker pred bránou na Svätoplukovej.
Nemôže mesto poliať aspoň časť pri plote Travexom, či iným prípravkom na likvidáciu buriny?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.