Obrúbníky, chodníky, alebo..... ?

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Anka 22. januára 2015

Už niekoľko dní počuť medzi bytmi na Tajovskej, Košickej a Pribinovej ulici zbíjačku, ktorá rozbíja okolie chodníkov. Rada by som vedela spolu s občanmi okolitých bytov čo sa bude stavať, prerábať či budovať na týchto miestach? Resp. je niekde projekt k nahliadnutiu?
Kedy ma byť všetko ukončené? Nie som sama čo má malé dieťa a prispôsobovať spánok dieťaťa zbíjačke pod oknom nie je veľmi vyhovujúce. Ďakujem

22. január 2015

sencan

Ide o revitalizaciu tohto priestoru z fondov EU. Bohuzial, projekt, dost nestastny, sa na verejnost nedostal. Dalsia premarnena sanca na kvalitny projekt a realizaciu.
23. január 2015

Saska

Akoze sa projekt na verejnost nedostal? Ved to kolovalo po FB, cele plany kde a ake ma byt ihrisko, kde aky strom, trava, lavicky, lampy, smykalky, ... Malo by to byt myslim niekde na stranke mesta.
23. január 2015

jana

kde? viete dat link?
23. január 2015

Saska

http://www.senec.sk/index.php?menu_id=867

Je to oznamenie z 28.2.2014, zakazka Revitalizacia verejneho priestranstva v zone Zapad, Senec, treba si rozkliknut sutazne podklady a v prvom adresari mate vsetko pekne vypisane.
23. január 2015

sencan

Ale to uz je vyhlasenie sutaze. Je to obrovska plocha, byva tam velke mnozstvo ludi, preco sa k tomu nemali moznost vyjadrit pred schvalenim projektu? Preco je tu verejnost na poslednom mieste? Naco mame noviny Sencan, aby sa tam na kazdej stranke prezentoval pan primator? Uvital by som, aby mesto informovalo o takychto zameroch v dostatocnom predstihu a obcania mali lehotu, v ktorej sa mozu k danemu projektu vyjadrit - dat pripomienky.
23. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dňa 12. 01. 2015 sa začali realizovať stavebné práce v rámci projektu ISRMO OPBK – Senec – Revitalizácia verejného priestranstva v zóne Západ, Senec, ktorý je po rekonštrukcii ZŠ Tajovského a MŠ Košickej v poradí tretím projektom v rámci Integrovanej stratégie rozvoja mestských oblastí (ISRMO). Stavebné práce bude vykonávať do 30. 04. 2015 stavebná spoločnosť Cesty Nitra a. s. na verejnom priestranstve ohraničenom ulicami Tajovského, Pribinova, Sokolská a Košická.
Vznikne tam nové atraktívne verejné priestranstvo, na ktorom pribudnú parkové lavičky, smetné koše, stojany na bicykle a nové, energeticky úsporné LED svietidlá. Rekonštruované budú niektoré chodníky, basketbalové aj detské ihrisko a plochy ozdraveného trávnika skrášlia nové stromy a okrasné kríky.


mesto Senec
23. január 2015

Saska

sencan s tym suhlasim, tiez som sa o tom dozvedela, az ked sa vyhlasila sutaz. Myslim, ze v tomto pripade v prvom rade zlyhali poslanci MZ, ktori boli za tento obvod zvoleni, ze neinformovali obcanov o pripravovanej akcii s moznostou vyjadrit svoje pripomienky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania