Nadstavba MŠ Kollárova

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Roman 25. septembra 2017

Prosím o urýchlenie prác na nadstavbe škôlky na Kollárovej ul. prípadným vyčlenením čiastky z rezervy mesta.
Nadstavba má časový sklz, začala sa neskôr, cez víkendy a po 15:00 sa nepracuje.
Škôlka je zatečená, hrozí nebezpečenstvo úrazu, vzniku plesní a zvýšenej chorobnosti.
V tomto čase prebiehajú v škôlke ZRPŠ na ktorých je prezentovaná veľká nespokojnosť s týmto stavom.
Ďakujem.

26. september 2017

Janka

Nebojte sa, o chvíľu si na tom niekto začne prihrievať predvolebný guláš a pohne sa to.. v lete bolo potrebné obháňať nečinnosť a mesto. teraz už len čakať treba, bohužiaľ.
03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Stavba prebieha podľa harmonogramu. Boli vykonané predovšetkým prípravné práce na zabezpečenie bezpečnosti stavby a na prípravu budovy na montáž drevených konštrukčných prvkov nadstavby. Práce sú viazané na dodávku panelov, čo prebieha tiež podľa dopredu stanoveného harmonogramu. Strešná konštrukcia sa odkrýva len v nevyhnutnom rozsahu a len tam, kde si to práve prebiehajúce práce vyžadujú. Zatečeniu sa nedá úplne vyhnúť, ale dodávateľ stavby to promptne rieši a dáva do pôvodného stavu na vlastné náklady.

mesto Senec
24. október 2017

Katarina

Som absolutne zhrozena, ako zo skolky tak aj z rodicov, ktory ako ovce akceptuju momentalny stav bez akychkolvek namietok.Svoje dieta som do tejto skolky prihlasila po 3 rokoch co chodil na slnecne jazera nakolko po alternativnej doprave slubovanej z mesta aj skolky sa nic neudialo a bez automobilu bolo komplikovane chodit z Kollarovej s 3rocnym dietatom ci bola zima dazd atd.nie uplne bezpecnou castou cesty do skolky.A tak sme sa rozhodli ze dost !!A dieta som prihlasila do predskolskej vychovy na Kollarovu .Ked uz ju mam pod nosom aspon nech si to aspon posledny rok ulahcim .Na druhy pokus sa to podarilo .Prvy krat syna nevzali, ze je septembrovy .Na odvolanie ho vzali na slnecne jazera)hlavne ze rodicia vozili deti z druheho konca senca na Kollarku.
Riesila sa cesta a parkovanie a ine drahe nezmysly nez by sa zohladnilo aod kadial dieta chodi, myslim ze je jedno ci ho vozia na slnecne kde je pristup komplikovanejsi na peso a memusi sa riesit cesta parkovanie atd.A tym sa vratim k momentalnemu stavu na Kollarovej
z ktorej som absolutne,,dojata " Po takychto peripetiach sa syn do tejto krasnej skolky s krasnym dvorom dostal.prisiel septeber a ja z uzasom pozeram co sa udialo dvor stavenisko a interier vyzera ako pri narusenej statike vid uverejnene foto.Aky hygienik a kompetentny urad dovolil prevadzkovat takuto skolku ????Ked sa vybavuju povolenia na prevadzkovanie sukromnej skolky tak ta birokracia a naroky je neuveritelna!!a statna skolka je vynimkou. Ktoru sukromnu skolku by povolili spustit!Nerozumiem tomuto metru.
Denne od synna pocuvam ako tam zateka ze chodia von mimo arealu kruzky sa rusia som naozaj nahnevana na kompetentnych ,ze nevidim ziadne riesenie to ze ide vsetko podla planu!nezda sa vam ze nieco nie je v poriadku, najnovsie sme dostali odporucenie aby sme si deti nechali doma lebo zateka uz vsade a stale to je podla planu??
15. január 2018

Michaela

Dobrý deň. Prosíme o informáciu kedy deti nastúpia do nadstavby do materskej škôlky na Kollárovej ul. Pani riaditeľka nám termín nevie dať a odkazuje že nám viac informácii poskytne mesto a mestský úrad...
09. február 2018

Olga M

Ešte stále prebieha stavba podľa harmonogramu???? Niektoré stavebné firmy za polroka postavia novú bytovku. Táto firma nie je schopná za 8 mesiacov spraviť nadstavbu jedného poschodia na MŠ
11. február 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne zaslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dodatočne pripájame odpoveď, že nadstavba škôlky bola dokončená a odovzdaná do užívania už v máji.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania