Doprava do Gardensu

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
martina bašnáková 09. apríla 2018

dobrý deň, rada by som sa spýtala, prečo sa zmenila doprava v rámci mesta, Do Gardensu sa deti , ani dospelý čo nejazdia autom z mesta nedostanú od 15 hod do 16 45 , ako sa majú dostať školopovinné deti domov - v rámci mesta, kde však nie je ani chodník pre chodcov, sme v meste a nie sme, ďakujem za takú zmenu, mám platiť synovi taxik každý deň ? nie sme na konci sveta, za nami Mlynský klin a Tureň, ako sa ľudia po práci a škole majú dostať domov, ďakujem za odpoveď

09. apríl 2018

gogoool

pozrel som cestovny poriadok, a neviem co presne myslite - v gardens stoji autobus poobede v pracovnych dnoch o 13:56, 14:56, 16:16 a 17:16.
10. apríl 2018

martina bašnáková

je zrušený bus, ktorý naväzoval na vlak z BA a tá prestávka v čase 14 56 - 16 16 nie je krátka, na to že sme v meste, no domov sa neviete hodinu a pol dopraviť - neviem prečo bol zrušený zrovna v čase, kedy bol dosť preferovaný
10. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Od 1.4. premávajú dva autobusy MAD a boli pribrané nové lokality. Cestovný poriadok sa upravil tak, aby bolo možné vyhovieť väčšine požiadaviek obyvateľov mesta. Žiaľ, všetkým požiadavkám nie je možné vyhovieť.
Od septembra 2018 začne mesto zbierať pripomienky k cestovnému poriadku, ktorý sa bude meniť v decembri 2018.

mesto Senec
10. apríl 2018

Mária Peľová

Prosím samosprávu o upresnenie, ktorým požiadavkám - píšete, že väčšine - vyhovel nový cestovný poriadok. Pretože pre okrajové časti je výrazným zhoršením. Taktiež nerozumiem, prečo podnety od občanov chcete zbierať až od septembra. Nový MHD je problémom, ktorý vyžaduje promptné riešenie.
10. apríl 2018

martina bašnáková

áno plne súhlasím s p. Mária Peľová, najväčší problém sú okrajové lokality, ktoré sú momentálne ešte vo väčšej nevýhode ako boli.
10. apríl 2018

mika

Dobrý deň, keď ste ohlasovali zmenu dopravcu z dôvodu potreby dvoch autobusov, tak sme dúfali zmenu k lepšiemu. Žiaľ nestalo sa tak, dokonca aj tento aktuálny poriadok je horší ako ten s jedným busom. Je naozaj tak veľký problém upraviť grafikon na dva autobusy skôr ako máte naplánované? Alebo potrebujete viac nesúhlasných stanovísk a podnetov, aby sa niečo spravilo? Keď si čítam komentáre (alebo stačí, že sa len rozprávame so susedmi) jednoznačne odľahlejšie časti Senca sú na tom horšie, či už smerom do Senca, ale aj domov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania