Znečistené ihrisko Hurbanova

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Zuzana Kolejáková 24. novembra 2018

Detské ihriska obidve vedľa seba na Tureckej ulici sú neuveriteľne zdevastovane. Všade sú spaky, sklenené fľaše od alkoholu a neporiadok. Polícia by mala ihriska vo večerných hodinách kontrolovať, aby cez deň deti neprišli na ihrisko plne rozbitého skla a neporiadku. Nenechajte ničiť, čo ste vybudovali!

25. november 2018

Tomas

Pripajam aktualizaciu,,, pomohlo by zvysit pocet smetnych kosov, ale faktm je ze sa tam este ani jedno dieta nehralo na tomto "drevenom voze"
03. december 2018

Odpoveď samosprávy

Areál detského ihriska sa pravidelne upratuje. Tento neporiadok je výsledkom vyčíňania mládeže, ktorá nevie čo od dobroty.

mesto Senec
03. december 2018

Sencan

Takze vinnika pozname - mladez, ktora nevie co od dobroty. Ake riesenie samosprava navrhuje???
15.112017 napisala samosprava k rovnakemu podnetu (5.11. 2017Smetisko na detskom ihrisku Janka Hraska) :
Odpoveď samosprávy
Herný prvok koč bol vyčistený a čistí sa pravidelne. Zvážime odstránenie herného prvku koča. V kalendárnom roku 2018 tam bude doplnené verejné osvetlenie.
20.6.2018 napisala samosprava k tomu istemu podnetu:
Odpoveď samosprávy
Bolo doplnené verejné osvetlenie. Z koča bola odstránená strecha a bola urobená údržba na herných prvkoch. Koč teda zatiaľ odstránený nebude, predpokladáme, že odstránenie strechy pomôže vyriešiť problém.
Dnes je 3.12.2018, problem pretrvava....
09. december 2018

Marta

O tomto detskom parku som sa zmieňovala už v minulom roku a odvtedy sa toho veľa nezmenilo. Sľuby, sľuby, sľuby.... Osvetlenie síce pribudlo, ale lampa, ktorá je umiestnená blízko herného prvku voza je otočená na parkovisko, takže voz NEOSVETĽUJE! Strecha bola síce odstránená, ale dnes voz slúži mládeži ako VEREJNÝ ZÁCHOD, chodia doňho močiť a dokonca v ňom robia veľkú potrebu. Že sa pravidelne čistí? Ani náhodou a mestská polícia, ktorá ide okolo autom, pokiaľ nemá podnet, tak sa ani nezastaví a nikoho neskontroluje. Mládež využíva blízky diskont na nákup alkoholu a vôbec sa nerieši, či má alebo nemá 18 rokov. Je jednoduché odpovedať, že za všetko môže neprispôsobivá mládež. Tak ako rodičia, aj samospráva, verejnosť a polícia by to mali kontrolovať a riešiť. Bežne sa to robí v Rakúsku, prečo nie u nás????????????
22. február 2019

Odkaz pre Starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

Juraj Zeerak
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania