Hurbanova-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Janka 20. februára 2019

Dobrý deň,
žiadam mesto o predstavenie konštruktívneho riešenia, nie len ďalšej výhovorky. Každý piatok večer a sobotňajšie a nedeľné odpoludnie je nielen ihrisko Janka Hraška vystavené náletom hôrd mladistvých, ktorí priestranstvá devastujú nevhodným užívaním, špinia rozhadzovaním špakov, vložiek!!, fliaš od alkoholu a nealkoholických "bŕzd". Nedávno tu bola skupina asi 30 alebo viac mladých. Jedného začali biť, až kým neutiekol, ktovie ako by to dopadlo. Nebola to prvá bitka. Ihriská následne čístíme my, aby sa nám deti nezranili.

Neplánuje mesto nejaké športoviská alebo miesta kde by mládež mohla tráviť voľný čas? Myslíme nielen na developerov, ale aj na ľudí! Pri toľkých prisťahovalcoch a nulovom riešení problému s mládežou tu bude Petržalka 90tych rokov, drogy, kriminalita...

20. február 2019

Sencan

Tento podnet sa opakuje so zeleznou pravidelnostou. Nielen koc na ihrisku Janka Hraska je neustale zdrojom problemov - mesto hra mrtveho chrobaka. Podnety na tuto temu najdeme 24.11.2018, 20.6.2018, 5.11.2017.
Posledna odpovd mesta zo dna 3.12.2018 je ozaj velavravna - "Areál detského ihriska sa pravidelne upratuje. Tento neporiadok je výsledkom vyčíňania mládeže, ktorá nevie čo od dobroty."
Kedy teda pride spravny cas na definitivne riesenie?
22. február 2019

Zsolt Kelecsényi

definitívne riešenie je jednoduché: prísť tam vyzvať ich aby si zavolali rodičov nech vidia čo robia, a keď to nepomôže, zavolať políciu a vybavené, som zvedavý koľko 14 rocných dievčat pod vplyvom alkoholu sa v tej búdke necháva......prelustrovať....výsledok: rodičia budú mať problémy kvôli ich faganom....je to ale globálny problém dnešnj doby, nevenujú sa svojim deťom dostatočne tak to takto dopadne
22. február 2019

Janka

Práveže mestskí tam ani nechcú chodiť to takto riešiť, vraj niekoľkokrát odniesli domov spité deti a ešte nechcem sa vyjadriť akí rodičia nadávali mestským policajtom, že čo sa do ich detí starajú!! Taká je dnešná skvelá spoločnosť. Na túto mládež a ich rodičov z ktorejkoľvek sociálnej vrstvy by podľa mňa platilo len policajný systém ako v USA, pokuty, sociálka, odňatie dávok. Ale radikálne riešenia ako v tomto meste, tak ani v tomto štáte nie sú ľúbivé.
24. február 2019

Janka

Ďalšia nedeľa, ďalšia, komornejšia skupina, ale opäť smeti, hluk, bitka, na upozornenie mudrovanie.

Chcem sa opýtať, či by mesto v spolupráci so školami nemohlo zaviesť čistenie všetkých ihrísk, na ktorých sa mládež stretáva. Možno by ich to narozdiel od ekologickej výchovy viac oslovilo a nerobili by bordel. A trochu práce by im charakter nepokrivilo.
12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

V takýchto prípadoch kontaktujte Mestskú políciu na čísle 159, prípadne štátnu políciu na čísle 158.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania