Štúrova-cyklotrasa-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý

Okruh okolo jazier je plny kamienkov. Nevhodne pre korculiarov a cyklistov

19. február 2019

Sencan

Ak to nie je problem, poprosim p.Kolozvariovu o vysvetlenie, preco sa este nezacalo s odpratavanim posypoveho materialu v meste a na Slnecnych Jazerach. Chyba technka, pripadne maju stroje poruchu? Ako vieme situaciu vyriesit v najkratsom moznom case?
19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom k tomu, že do nedávna prebiehala zimná údržba, plochy a chodníky budú postupne od drobných kamienkov čistené v jarnom období.

mesto Senec
20. február 2019

Sencan

Aha, takze sa zase nic nedozvieme, pretoze odpovedat na polozenu otazku nedokazete. Opät len vyhybavy, nic nehovoriaci text. Naozaj nerozumiem naco je mesto zapojene do Odkazu pre starostu ked ho viacmenej ignoruje.
V poslednom case mam pocit, ze Senec upada. Vsade mnozstvo poletujuceho odpadu, separovany odpad s povaluje pri stojiskach, jarna udrzba sa odklada na bohviekedy, komunikacia zo strany mesta cim dalej slabsia. Naozaj super zaciatok noveho volebneho obdobia.
20. február 2019

Petra Strigačová

Dobrý deň,
aj ja by som chcela poukázať na zlý stav chodníkov a cyklistických ciest po Senci-aj priamo v meste. Ten štrk je veľmi nebezpečný či už pre kolobežkárov, alebo cyklistov...a aj pre bežných chodcov. Je potrebné to čím skôr pozametať!
Ďakujeme!!!
20. február 2019

Tomas O.

Asi budme radi, ze aspon mame odpoved, lebo su skutocne take roboticke ze nestoja zanic. Tiez nerozumime aky ma tento projekt zmysel a naco som sa sem trepal. Inak tie kamene su akoze pecka. Dufam, ze to pozbieraju a precistia a pouzije sa to znovu na dalsiu zimu. To je asi len sen.
22. február 2019

Tomas

Haló je február,, taketo čistenia su naplánované na jar,, ak sa neposýpajú chodníky je zle,ak sú posypané je zle. Nie som na strane samosprávy ale toto je fakt priskorý podnet. Nechcete sa spýtať prečo sa uz nepredavajú pernamenky na jazerá lebo sa dá už kúpať?
01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Chodníky a cesty sa od konca februára priebežne zametajú. Cyklochodník na Hečkovej a areál Slnečných jazier sa zametá minimálne raz do týždňa.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania