Skládka pri kontajneroch

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
Lukas Otrubcak 02. decembra 2015

Celorocne sa pozeram na taketo znecistovanie stojiska pri kontajneroch.Poprosil by som nejake riesenie aby sme sa nemuseli stale na to pozerat a chodit kolo toho lebo to tu vyzera jak na smetisku a je to tesne vedla chodnika.

05. január 2016

Odpoveď samosprávy

Objemný odpad vyvážajú v pravidelných termínoch Technické služby Senica a. s. Termíny zberu takéhoto odpadu sú uverejnené aj tu: http://www.tssenica.sk/documents/Senica%20bytove%20domy%20B.pdf . Občan môže v určený deň vyložiť takýto odpad na stojisko kontajnerov pri bytovke, odkiaľ bude odvezený. Odpad musí byť pripravený tak, aby nebol prekážkou pre cestnú premávku. Aby sa zamedzilo znečisťovaniu verejných priestranstiev a stojísk kontajnerov, je možné tento odpad vyložiť v deň zberu do 7,00 hod. alebo deň pred termínom zberu. Pri vzniku odpadu mimo vývozných dní má občan možnosť tento odpad BEZPLATNE odovzdať v Zbernom dvore. Likvidácia odpadu uvedeného v podnete, ktorý bol na stojisko uložený mimo vývozné dni, bude uskutočnená v nasledujúcom vývoznom dni.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ
07. január 2016

Lukas Otrubcak

To je vsetko pekne ze sa odpad odvaza ked je vyvozny den.Bohuzial nektori ludia vyhadzuju odpad hoci kedy,najcastejsie dva dni po vyvoze a potom to tam je cely mesiac.Takze celorocne sa pozerame na znecistene stojisko.Nakolko tam je toho vzdy viac nez dost.Poprosil by som nejake riesenie aby sme nechodili stale kolo bordelu.
11. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Tento odpad bol v termíne zberu odvezený.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania