Parkovanie - Brezová ulica- Spojená škola

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
se 09. marca 2018

Takto autá často parkujú pred Spojenou školou na Brezovej ulici aj keď na druhej strane cesty je nové parkovisko. Vznikajú nebezpečné situácie pretože chodci (často deti) musia ísť po ceste, keďže chodník na druhej strane je zrušený a je z neho parkovisko, ktoré zjavne títo šoféri nevyužívajú...

13. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Váš podnet som dal do trvalých príkazov. Kontrolovanie parkovania na Brezovej ulici teraz prebieha každý deň. Riešili sme majiteľa tohto vozidla. Jedná sa o rodiča telesne postihnutého dieťaťa, ktorý tu parkuje po dobu jeho naloženia do auta. Oboznámili sme ho o porušovaní zákona a o možných postihoch.

Bc. Rastislav Janák, náčelník MsP
13. február 2024

Jan

Dobrý deň, toto je každodenná realita pri cintoríne- autá stoja vo vjazde do spojenej školy a blokujú chodník. Chodí tadiaľ veľa detí do 2 ZŠ. Nedalo by sa to raz a navždy vyriešiť zákazom alebo iným opatrením? Alebo sa čaká na nehodu? Mestská polícia chodí okolo, prečo takéto do očí bijúce porušenia neriešia sami od seba?? Oproti je veľké parkovisko čiže parkovať je kde....
13. február 2024

Odkaz pre starostu

Prosím, v prípade nesprávneho parkovania je potrebné, aby občania podobné porušovania nahlasovali na číslo mestskej polície 159 a tá prostredníctvom najbližšej voľnej hliadky oznam preverí a v prípade zistenia priestupku bude tento s priestupcom riešený v zmysle zákona.

Admin OPS
16. február 2024

Jan

Deti idúce do/zo školy majú mať pri sebe telefón a volať hliadku? Hliadky mestskej polície chodia často okolo, ale môžu to riešiť až po nahlásení? Sami od seba konať nemôžu keď vidia toto porušenie? Ak aj hliadka vyrieši jedno auto, do 10 minút tam bude stáť ďalšie... Daný problém by vyriešil zákaz zastavenia/státia.
19. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pre nový podnet - osadenie zákazu zastavenia/státia - vytvorte nový podnet s príslušnou kategóriou,

ďakujem,

Admin OPS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.