Partizánska-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Zuzana 24. novembra 2020

Dobry den, chcela by som poziadat vedenie mesta Snina o vyznacenie parkovacich miest na ulici Partizanska, 3 bytovky vedla okresneho uradu. Aktualna situacia s parkovanim je neunosna a bude este horsia, kedze pocas Vianoc sa budu v mieste trvaleho bydliska zdrziavat aj ludia, ktori su pocas roka pracovne odcestovani.
Problem ma 2 kategorie:
1. na novovytvorenych vydlazdenych parkovacich plochach chybaju parkovacie ciary, tym padom sa parkuje neefektivne s velkymi medzerami medzi autami, cize 1-2 auta na kazdej ploche pridu o miesto
2. Na prijazdovej ceste smerom k stanici nie su naznacnene ziadne parkovacie miesta, teda rovnaky problem.
Prosim o riesenie.

24. november 2020

Odpoveď samosprávy

Veľmi pekne ďakujeme za Váš podnet. Budeme sa ním zaoberať.
Prajem pekný deň.

Ing. Marcela Miková
Vedúca oddelenia výstavby, ÚP, ŽP a SP
28. december 2021

Zuzana

Dobry den, ubehol rok a nic sa nezmenilo. Rozumiem tomu, ze situaciu chcete riesit komplexne aj s rekonstrukciou prijazdovych ciest, avsak je nevyhnutne aspon ciastkove riesenie. Myslim, ze aspon natahat parkovacie ciary na dlazdenych parkovacich plochach nie je ani nijak financne narocne ani nijak nesuvisi s okolitou rekonstrukciou. Situacia je absolutne neunosna, najma kvoli nakladnym autam (nie, auta nezmizli, po odstraneni su opat naspat, mozete sa prist pozriet) a chybajucim ciaram, ked kazdy parkuje auto "ako sa mu podari" a tym sa strati hned niekolko parkovacich miest. Ako tak citam stranku, podnetov na tuto temu tu za posledny rok bolo viac nez dost.
02. január 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania