Palárikova-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Snina

Vyriešený
meno
Barbora Kyselová 03. septembra 2019

Dobrý deň, na križovatke Vihorlatská a Palárikova je zničený chodník aj okolie vtokovej mreže. Prosím Vás, je naplánovaná jeho oprava?
Ďakujem.

17. september 2019

Odpoveď samosprávy

Finančné prostriedky na rekonštrukciu a dobudovanie chodníkov na rok 2019 sú už vyčerpané. Po schválení rozpočtu na rok 2020 a podľa objemu schválených finančných prostriedkov mesto Snina vypracuje zoznam akcií, ktoré sa budú realizovať v roku 2020 a ktoré v budúcnosti.

Ing. Jana Ihnátová
Oddelenie výstavby, ÚP, ŽP a SP
12. jún 2020

Robo G.

Dobrý deň, bol by som nesmierne rád, ak by sa na tento chodník pri bytovke Vihorlatská 1414 nezabudlo. Táto dlažba je úplne rozbitá... je to tam úplná katastrofa. Pomaly sa po ňom ani nebude dať chodiť. Buď je tam veľa mlák, alebo je špinavý, alebo sa zakaždým z už dosť zdevastovaného chodníka odlomí ďalší kus dlažby... Prosím Vás o jeho rekonštrukciu. Dá sa aspoň odhadnúť, kedy by sa mohlo začať s rekonštrukciou ? Keďže momentálne je finančná situácia taká aká je. Ďakujem.
07. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stavebné práce na uvedenom chodníku sa začnú v mesiaci júl 2021. Odtoková mreža bola upravená pri rekonštrukcií uvedenej cesty.

Ing. Emil Špánik
vedúci výrobno-technického úseku
VPS SNINA, s.r.o.
08. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stavebné práce na uvedenom chodníku boli ukončené v mesiaci september 2021.

Ing. Emil Špánik
vedúci výrobno-technického úseku
VPS SNINA, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania