Pri Vyšnej hati-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

V riešení

Na sidlisku Mier vzadu za zahradkami su odkryte kanalizacne poklopy. Miesto je zarastene invaznou rastlinou zlatobylom. A v mieste kde su kriky, v blizkosti pri tej rozpadnutej budove je vytvorene take jazierko, na povrchu mastny film, voda zapacha a v tom mieste sa liahne neskutocne vela komarov. Zapach je citit najma podvecer.

27. september 2020

Emil Zatopka

pole je pokosene, co chvalim. Ale s tym vytekajucim kanalom zatial nikto nic nerobi. Prikladam foto. V pozadi tiez invazna rastlina.
29. september 2020

Odpoveď samosprávy

Uvedená lokalita nie je v majetku mesta. Podnet sme preto zaslali Podtatranskej vodárenskej spoločnosti pre zistenie majiteľa kanalizácie.

kancelária primátora
03. október 2020

Emil Zatopka

Dnes, ked sa všetci starajú o životné prostredie a jeho ochranu, je zarážajúce, že po nahlásení problému, kde nejaký kanál vyteká na povrch, vsakuje do podzemných vôd a je blizko vodného zdroja, nikto s tým nič nerobí? Je naozaj potrebné zalarmovať vyšších štatnych úradnikov? Alebo volať enviropolíciu pre nečinnosť tých ktorý si problém prehadzujú ako horúci zemiačik? Keby tam vytekal nejaký olej tak to necháme tak lebo pozemok nepatrí nikomu z oslovených??? Alebo sú to všetko len prázdne reči že sa staráme o prírodu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania