Znečisťovanie životného prostredia sadrovákmi

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Lokalpatriot 07. septembra 2014

Myslím si, že každý občan vo svojom meste chce mať čo najlepšie podmienky pre život. Chce mať čo najčistejší vzduch, čím menej hluku, čím menej exhalátov z aut, čím menej zničené cesty a samozrejme veľkú bezpečnosť na cestách. Bol by som povďačný p. primátorovi a poslancom mestského zastupiteľstva, keby konečne začali riešiť problém znečisťovania nášho krásneho mesta sádrovakmi. Alebo tento problém vás vôbec netrápi?

23. september 2014

Lokalpatriot

Chcem úprimne poďakovať p. primátorovi aj pánom poslancov mestského zastupiteľstva, že ste dokázali reagovať na problém životného prostredia našich občanov. Od začiatku tohto roka prešla našim mestom komodita, ktorá sa vmesti do 25 vlakov a nevadí to ani Obvodnému úradu životného prostredia v Spišskej Novej Vsi. Som presvedčený, že vám to voliči spočítajú v nasledujúcich voľbách a nedá vám nikto ani jeden hlas.
23. september 2014

voyo

Ja by som na vasom mieste siel na OKRESNY URAD (už teraz po novom lebo obvodne uz boli zrusene...) a siel sa spytat, SLUSNE ako sa dana situacia moze riesit pripadne ci existuje nejaka legislativa, ktorá upravuje "sádrovákov". Sediet na ***, pozerat sa z okna a cakat ze problem poriesi za neho niekto iny je typicka vrodena vlasnost slovaka...

Odkazprestarostu.sk:
Komentár bol upravený z dôvodu porušenia diskusných pravidiel.
25. september 2014

Peter

K tomu len tolko.Cela pristupova cesta ako aj nakladacia rampa patri do pasma ZSR.Takze mesto by tam asi vela neurobilo.Pozrite sa na prechod cez rampy na sidlisko zapad.Trvalo im 20 rokov kym boli schopni postavit 5 metrov chodnika a nastriekat prechod pre chodcov.A to aj napriek tomu aka je to nebezpecna krizovatka pre vsetkych ucastnikov premavky.Myslite ze niekoho z nich zaujima vas problem?............Pre voyo...na urade by ste asi vela vody nenamutili.Uradnicka co vsetkemu rozumie vlastne nerozumie vam povie napiste si ziadot,staznost a hotovo.A putuje aj tak len do kosa.Vyhrava vyssi zaujem a to su v dnesnej dobe €€€.
26. september 2014

Lokalpatriot

Prvýkrát som v podobnom duchu napísal primátorovi Mitrikovi – ten mi odpísal, že sa to bude riešiť neskôr.
Môj druhý pokus bol oslovením primátorky Fedorovej – tá mi ani neodpísala. Ďalšie pokusy boli pre primátora Voľného a on sa ani neunúva na to reagovať. Som z toho smutný aj znechutený pretože v mestskom vysielaní povedal ako promptne vybavujú sťažnosti na www stránke „Odkaz pre starostu“.
03. október 2014

Peter

Je to naozaj smutne ze nikto zo zodpovednych nemal zaujem ani reagovat.Neocakaval som nejake riesienie tohto podnetu vzhladom na to ze to nieje majetok mesta a prekladka takejto rampy by bola naozaj nakladna,ale takato absolutna ignoracia je naozaj urazkou pre vsetkych obcanov.Trocha snahy a slusnej komunikacie niekedy dokazu zazraky.Hlavne ze vsetci zastupcovia mesta maju ciste zahradky.
22. október 2014

Tomáš

Ako tak pozerám do mapy, tak cesta J.C.Hronského je od križovatky s Levočskou ulicou až po križovatku s Tolstého vo vlastníctve železníc, alebo súkromných osôb. Domy na tejto ulici majú prístup aj z Levočskej ulice objazdom poza činžiaky. Inak by ich zrejme ani neskolaudovali. Priamo pri nakladacej rampe susedí cintorín, tým to znečisťovanie asi veľmi neprekáža. Zakázať vjazd nákladným vozidlám na súkromný pozemok určite nemôžeme, tak ako nemôžeme zakázať niekomu podnikať v tejto oblasti. Tak snáď len odporúčiť sa dotyčnému obrátiť na Obvodný úrad životného prostredia ?!
10. február 2024

Peter Tekáč

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. 10 rokov starý podnet vhodný uzavrieť alebo preposlat zadavatelovi ohľadom aktualizácie či pretrváva problém.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania